Ismered a Bakonyt? (beszélgetés)
Szia!
Mi augusztusban voltunk a Bakonyban. Ugyan nem túrázni, tehát túraútvonalat nem tudok, de a Bakony Apartmanban szálltunk meg Zircen. Keress rá a neten, nekünk nagyon tetszett. Szép, tiszta és tágas apartman volt.
itt találsz rengeteg útvonalat, térképpel satöbbi
a Bakony névsor szerint a 28.oldalon kezdődik, de rendezheted bárhogy máshogy is
jó utat
Most voltam hét végén a Hotel Szarvaskút-ban.
Pazar!!!!
Tegnap voltunk a Cuha völgyben....szomorú volt látni, hogy a patakmeder ki van zöldelve, víz sehol:(
Egyébként elég nagy a Bakony lehet benne szép helyeket keresni...én itt élek:)
Bakonybélben nagyon sok szállást lehet találni. Most, nemrég nyitott meg a Csillagvizsgáló, nagyon jól néz ki, oda is fel lehet menni és nézelődni. Van egy fél órás, 3D előadás a Naprendszerünkről.
Ha van autótok, akkor ajánlom az Odvaskői barlangot, ott rengeteg túraútvonal van.
Ajánlom figyelmedbe:
Nem tartozik szervesen a
Vinyén táboroztattunk 2006-ban általános iskolásokat (1-8. osztály.). Itt szálltunk meg:
Gyönyörű a hely, kedvesek (voltak akkor) a vendéglátók, kisebb gyerekkel is élvezhető és biztonságos a környék, aránylag közel van Zirc, Pannonhalma. Merem ajánlani.
Mi pár éve túráztunk arra,Vinyéről indultunk,és a Porva-Cseszneki vasútállomás volt a végcél.
Ott is sokszor a patak mellet,vagy keresztül megy az út,bár az valószínű hogy most nem sok víz lehet benne.
Sok gyerekes családdal találkoztunk,kb.:fél napos sétaút az egész.
Szerinte Zircen biztos lehet jó szállást találni,én sajnos nem tudok.