Ismer valaki NŐI nőgyógyászt? (tudásbázis)
Kedves Huszar72!
Nem tudsz esetleg elérhetőséget a doktornőhöz? Épp most szeretnék váltani rá.
Én Dr. Kovács Annát tudom ajánlani. A G1-ben voltam nála vizsgálaton és kiderült, hogy műteni kell (ezt eddig több idősebb orvos nem vette észre) Szakmailag és emberileg maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ő fog operálni, szinte állandó kapcsolatban vagyunk, nincs olyan, hogy a telefont ne venné fel, ha problémám van, de vissza is hív. Véletlenül kerültünk kapcsolatba, de elmondhatom, örülök neki!
Kecskeméten keresnék NŐI nőgyógyászt.minden vélemény érdekel,bárki aki ismer legalább egyet,kérem,válaszoljon.
privátban is lehet.
köszönöm.
Dr. Tidir Alisza, Kalocsán dolgozik.
Dr. Szabó Kinga Veszprémben - van honlapja elérhetőségekkel.
Sziasztok, tudnátok Tapolca-Keszthely-Veszprém-Balatonfüred körül vagy akár ezekben a városokban olyan NŐI nőgyógyászt akihez el is mehetnék, és tényleg lelkiismeretes. Kérlek segítsetek.
Balatonalmádiban is rendel egy nőgyógyásznő, a munkáját jól végzi, de nekem elég volt az az 1-2 alkalom nála. :)
jah,leesett:DDD no nogyogyászt keresel..bocsi:D
miért,van FéRFI nőgyogyász is?:))
Ismerek, itt lakik a szomszédunkban.
Én is ismerek,Székesfehérváron hirtelen 3 is eszembe jut..De én többet nő nőgyógyászhoz nem megyek,az biztos.(Első vizsgálat a teszt után.Doktor néni igen kedves,de vizsgálat közben édeskés-fura mosoly...)Köszi..Maradok a férfi nőgyógyászoknál:)
én igen ismerek budapesten :))))
hol keresel?
Kecskeméten ismerek egyet,dícsérik.
Ismerek és messziről kerülöm is.
Én is tudok ajánlani Db-ben. Bár én személy szerint nem járnék nő nőgyógyászhoz. (rossz a tapasztalatom)
Kecskeméten van!Van magánrendelője is!
Sziasztok! Én ismerek egy nagyon jó nődokit Pesten, a Moszkva térnél van a magánrendelője, de úgy tudom, hogy kórházban is rendel. Ha valakinek kell a száma, írjon nekem privit!
Én is nő(nő)gyogyit keresek Pesten. Aki tud írjon légyszi privibe.
Köszi
Sziasztok!Tudtok ajánlani jó nőgyógyászt?fontos lenne,köszönöm.
Hallottam Cseh Erikáról róla tudtok valamit?köszönöm
sziasztok!
nekem is "elköltözött" a nődokim, és sajna már csak magánrendel másho, pedig szuper volt. kérlek, aki tud egy taj-kártyás, de ennek ellenére korrekt helyet egy türelmes, kedves nő nőgyógyásszal, szóljon.. (gondolom más kórházba is lehet menni, mint a területileg kijelölt, csak vizitdíj drágább, nem?)
igen együtt dolgoztam vele,nagyon jó fej volt.
Szia!
Ki lenne az a doki? Mért nem szerettél hozzá járni. Magánba jártál?
Én igen. De sosem szerettem hozzá menni.
Sziasztok!
Győrben keresek női nőgyógyászt. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi!
Az nőgyógyászom is nő, nagyon meg vagyok vele elégedve, Hódmezővásárhelyen dolgozik. Ha érdekel valakit az elérhetősége, írjon privit.
További ajánlott fórumok: