Iskolai SZMK tagok (beszélgetés)
Nincs.
De őszintén, én már ebbe nem fektetek energiát. 6. éve gyűröm, a többség szarik mindenre. Megszoktam, nekem jó így. Végzem a munkám, ők meg szerencsére nem szólnak bele semmibe. Örülnek, hogy van egy hülye, aki intéz mindent.
Valahol mondjuk meg is tudom érteni.
Esetleg valami ötlet?? :)
Mármint milyen dolgokkal lehetne fel lendíteni az iskolai rendezvényeket?
Ismerős.
Viszont így nekem van a legjobb kapcsolatom a tanárokkal. Minden puncsolás nélkül hajtom a gyerek malmára a vizet :)
Rendezvényekre való jelentkezés,majd utána cserbenhagyás :))
Pl:ma is volt gyűlés 10emberkéből 5 volt jelen!
Szeretném rávezetni a szülőket anyukákat arra a dologra,hogy itt elsősorban a gyerkőcét kéne nézni.
Ugyanis mindenféle rendezvény miattuk van és ő miattuk igyekszik néhány szülő..
de jó :)
Te esetleg valamit tudsz hozzá fűzni??? :)
Sehogy.
Nincs összetartás.
Mondjuk így is minden simán megy minden.
Mi a gond?
Uhhh.... :)
Hát akkor nehéz dolgod lehet az tuti :)
Nálunk nincs ilyen probléma...de ha rendezvényről van szó akkor mindenki menekül az előkészületektől :(
Sajnos nem sokat tudsz tenni.
A mi iskolánkban 70 % "fekete" gyerek, sajnos velük elég nehéz bármit rendezni, szervezni, még a kötelező befizetni valókat sem fizetik be. Elég nehéz dolgom van.
Ha problémája van a szülőknek a tanárokkal például, akkor mondjuk össznépi érdekben megkeresem a főigazgatót:)
:)))
nagy iskolában, vagy falusi? Nálunk minden osztályban két szülő az SZM tag. Éppen tegnap voltunk össznépi SZM ülésen, mert mi tagintézménye vagyunk a városi sulinak, három suli szülői voltak
Szeretnék tanácsot kérni mivel ebben nemigazán vagyok jártas :))
Milyen jellegű rendezvények szoktak lenni a Ti iskolátokban ill.mivel tartjátok össze a szülőket,h minden simán menjen!??????
Ugyan is Nálunk az a probléma,h nem igazán van összetartás!A szülők között :((
Szeretném,hogy ez másképp legyen! Szerinted mit kéne tennem?? :(
Dejóóóóó:)))))
Örülök neki,ugyanis én is ma lettem tag+elnök!:)
Szia!
Én SZM tag és elnök vagyok.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy,esetleg vannak itt olyan szülők akik,az iskolában benne vannak a szülői munkaközösségben??
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az iskolai menza?
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- 16 éves lányodat elengednéd DISCO-ba?(nem iskolai)
- A 3-17 év közötti gyerekek neme, magasság-testsúly, TTI, lábméret, iskolai belüli ill. kívüli sportolás (nem csak versenysport)
- Mi a véleményed/véleményetek az iskolai gyermek étkeztetésről, minőség, mennyiség, esetleges támogatások?
- Rosszullét, ájulás, amikor sokat kell álldogálni nagy tömegben, egy iskolai ünnepségen - szerinted normális?