Irodalom szóbeli érettségi (beszélgetés)
7. 95cf1e718b
2008. febr. 1. 22:18
Nekem szerencsém volt, mert irásbelin szerepelt a va XIII. századi reneszánsz irodalom, mi persze a kedvencem volt. Mázlista voltam, mert a szóbelin is ezt húztam ki.
6. Hmv. (válaszként erre: 1. - Lilla050505)
2007. dec. 24. 13:48
Úgy látom, pont akkor nem kaptál választ senkitől sem, amikor aktulális lett volna. Azóta már Te is tapasztaltad, hogy nem egy nagy durranás, kár annyira rettegni. Ugye így volt?
5. tundver (válaszként erre: 1. - Lilla050505)
2007. nov. 21. 19:45
Szia, mint volt diák és volt irod. tanár mondom Neked, ne félj Nem tudom, hanyadikos vagy és hova, melyik suliba jársz. Ha a korszakok hangulatát, jellegzetességeit érzed, tudod, - milyen alapvető gondjaik, életérzéseik voltak (lehettek) és ismered azokat a szövegeket, amelyek a szöv.gyűjt.-ben vannak, akkor nincs baj. Olvasni, olvasni, olvasni és gondolkodni. Közben megjön a szín, az élvezet és a gyönyörűség. Persze kérdezni sem árt.. Szorítok neked !!!:-)
4. 8565183eb5
2007. okt. 28. 22:21
óó most látom ez már régi fórum huhu
nem baj majd vkinek 1x jól jön a tanács.
3. 8565183eb5
2007. okt. 28. 22:20
Szia
Nekem nagyon jó volt a kedvencemet húztam rómeó és júlia.
Nagyon könnyű minden vizsga ha benn vagy mert kicsit megnyugszol.
A várakozás a rossz.
Ha lehet menj be minnél előbb.
Magyarból meg pláne nem nehéz csak rizsázni kell.
Könyvek benn vannak abból sok mindent ki tudsz írni ha valami nem jut az eszedbe.
Sok sikert.
2. lilla050505
2007. jún. 24. 21:42
na emberek, valaki válaszoljon!!! légyszike
1. lilla050505
2007. jún. 24. 21:30
Kedden fogok irodalomból szóbelizni és tiszta ideg vagyok, kérlek meséljétek el, hogy nektek hogy ment annakidején vagy éppen most a napokban!
További ajánlott fórumok:
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Matek érettségin mi kell a szóbelire?
- Angol szóbeli érettségi, aki segíteni akar (és tud) írjon!
- Emelt szintű ügyvitel szóbeli érettségin mire figyeljek, mit nézzek át előtte...?
- Biológia szóbeli érettségi mennyire nehéz?Nagyon sokat kell rá tanulni?
- Erdélyi kortárs irodalom:Zsidó Ferenc - mit tudni róla?Érettségi tételhez lenne szükséges róla információ