Irigyelem a fiatal csajokat. Nekik udvarolnak a szép fiatal... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egyetértek!
Szerintem halálosan cukik, ami szokatlan a mai világban, hogy teret kérnek maguknak belőle, de ha nem a “bezzeg az én koromban” dumával ront az ember nekik, meg leakadunk végre arról a tézisről, hogy pusztán a kor önmagában tiszteletre méltó dolog, akkor még tanulni is van mit tőlük. Sokkal, sokkal udvariasabb egy mai húszas éveiben járó fiatal, mint a legtöbb idős ember. A kor annyiban jár együtt a tisztelettel, hogy feltételezzük, egy idősebb ember az alapvető viselkedési normák birtokában van. De csak az, hogy ma 1 nappal öregebb vagyok, mint tegnap, nos, abban sok érdem nincs, magától megtörtént. A viselkedés fogja meghatározni.
Minden korosztályban van ilyen is, olyan is, eleve nem kellene hasonlítani, mert más ma húsznak lenni, mint 20 éve.
Aha, ezt mesélik. Azért tűnt lassabbnak, szebbnek az udvarlás, mert nem volt net. Több időbe tellett felvenni a másikkal a kapcsolatot, már ha a szülők egyáltalán támogattak. Ugyan úgy átjárt a szomszédasszonyhoz, akit vitt a vére, ugyan úgy cica kóstál a párok, sőt szerintem a nőknek sokkal kevesebb beleszólásuk volt a dolgokba.
Meg akarták menteni a kapcsolatot? Egyrészt a nők sokkal kevésbé tudtak egymaguk megélni, másrészt nagyobb szégyen volt, így együtt maradtak, de sok esetben ennek a szeretethez semmi köze sem volt, megnyomorítva a saját és a gyerekeik életet is ezzel..
Kár idealizálni a múltat, vagy lehúzni a jelent, már csak azért is, mert jelen van.
Igen,,ezért fogadtam meg hogy soha nem kezdek bele ebbe.
Nem vagyunk a helyükben.
Lehet hogy pont annyi mint a szép fiatal lányokban.
Egyébként meg ezt a fiatalok lehúzását hagyjuk már,,
Olyan nyűgös dolog,,"meramaifiatalok"🙄
Ők is megöregsznek.
Vagy nem.
Inkább úgy érzem, az sokkal jobb volt. Valódi érzések, jelzések, találkozások. Kaptam postai! szerelmeslevelet 😀
Most meg mi van: spekulálás, ráírjak, ne ítjak, miért lájkolta, biztos tetszik neki, kivel kavar, vajon mire gondol, belépett, de nem válaszolt...stb
További ajánlott fórumok:
- Miért nézik meg a pasik olyan feltűnően a csajokat?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- Te is utálod a bankos csajokat?
- Férfiként azt szeretném, hogyha a nők udvarolnának nekem.
- A férfiak jönnek, udvarolnak, nagyon szépen, személyesen...
- A kutyám két napja a hátán csúszik mászik, nem virgonc, 1 éves lesz csaknem udvarolna?Ha valaki tud segitsen!!