Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi szól egy Iphone készülék megvásárlása mellett? fórum

Mi szól egy Iphone készülék megvásárlása mellett? (tudásbázis)

1 2
okt. 28. 13:19

A 3GS után 5C-t, majd 6S Plus-t, után 8-ast, most egy 13Pro-t használok. A laptopom, az asztali gépem, a tabletem is almás. Van a családban Samsung, ha arra váltanék, S24-et vennék, az szerintem tudja, amit az almám. De nem tervezem a váltást, teljesen elégedett vagyok vele.

Hogy mi szól mellette?

Ha igazán kihasználod amit tud, az nagyon. Ha más esziközöd is almás, az is. Az, hogy nyomogatod, telefonálgatsz, fotókat készítesz, arra bármi jó.

Ellene?

Hogy nem kell hallgatnod a fikázásd. 😛

50. L’Engel (válaszként erre: 45. - Lady Lavender)
okt. 28. 13:06
Nem vagyok rá büszke, de az én IPhone telefonjaim rengeteget estek, sokszor kemény padlóra, néha magasból betonra, de sosem törtek be, pedig egy egyszerű olcsó tok védte őket. Talán puszta szerencse, de ez alapján strapabírónak tűnik.
okt. 28. 12:40

Szerintem az iPhone telefonoknak van a legjobb kamerája, az csinálja a legszebb fotókat.

Nekem almám van, 15-ös, férjemnek Samsung Galaxy S23 telefonja, de az övé valahogy túlszaturálja a képeket, míg az enyém csodaszépeket csinál.

Számomra a legkényelmesebb az iOS rendszer. Szeretem, hogy minden egyértelmű rajta, könnyen átviszek adatokat és képeket egyik készülékről a másikra.

Amit még nagyon becsülök bennük, hogy napi többórás használat mellett is addig tudtam vinni az előző iPhone telefonomat, amíg támogatott volt. Valójában még ekkor sem volt műszaki gondja.

Ha az ember azt szeretné, hogy galiba nélkül fusson éveket a készüléke, akkor mindképp megéri drágább modellbe fektetni. Más márkák csúcskategóriái sem elérhetőbbek olcsóbban.

Nagyban függ az egyén ízlésétől, hogy kinek mi fog tetszeni. Leginkább megszokás kérdése, hogy melyik rendszert részesíted előnyben.

okt. 28. 09:58
Egyébként az Iphone vastagabb is mint az én Samsung telefonom ?
47. Borian
okt. 28. 08:23
Attól függ, mire akarod használni. Én a telefont telefonálásra, ha nem vagyok gép előtt az emailek megtekintésére, levelezésre, néha fotózásra használom. Erre tökéletes a Samsung, sőt, a windows-os mellékleteket sokkal jobban szereti.
46. Violet18 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 00:07
Szerintem semmivel sem tud többet 1 iphone mint a samsung, de ha valtani akarsz es nem zavar h teljesen mas a működese inkabb honort vegyel ar érték aranyban is sokkal jobb. ....mondom ezt megrögzött samsungosként
okt. 27. 20:29

Én Doogee hívő vagyok. Van egy tartalék Samsung Galaxy mittomén, annyit ért, hogy egy hét után betőrt. Kézből a padlóra. A szőnyegpadlóra! És eltört a kijeljője. Az iPhone-ok is ilyenek.

Ha vigyázol rá, mint a himestojasra, és megtanulom az új op rendszert, jó lehet.

44. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 20:17

Én régen egy leselejtezett apple gépet használtam. Hangja nincs, pici volt, de semmit nem tudtam átküldeni,a konvertalashoz külön appok kellettek.

Ámen, ha valaki szereti, én nem.

43. Enissa (válaszként erre: 42. - Globus)
okt. 27. 18:59

Elvileg lehet cserélni.

Egy telefonom volt, ami nem jött nagyon be. A Samsung NOT 4-es.

Melegedett az aksi.

Az széria hibás volt.

42. globus (válaszként erre: 34. - Enissa)
okt. 27. 18:41
Oké :) mert az lett volna a következő kérdésem, mitől megy tönkre. Az első példányom van, bár már kezd az akksi kipingani, különben semmi baja. Remélem, ki lehet cserélni.
okt. 27. 18:29

Megszokás kérdése ez is. A váltás mindig okoz némi problémát.

Régen volt iPhoneom, hozzá MacBook, akkor az iOS munkára teljesen alkalmatlan volt, az állami oldalak (mo.hu, ÁNYK, földhivatal online, MOKK, Vh stbstb) nem futottak rajta vagy korlátozottan. Ez lehet változott azóta, nem tudom. Akkor àttértem a HUAWEI-re és ott is ragadtam, igaz azóta megszűnt az Android támogatás. Persze azóta nem dolgozok, az Android nélküli Huawei-en sem hiszem hogy dolgozni tudnék.

Használtam Xiaomi-t, amit én gyűlöltem, a Samsunggal viszont elboldogultam pedig Android és Android mindkettő. Melóban a Samsung volt, ami abszolút kiszolgált, nem volt olyan oldal ami ne futott volna rajta full funkcióval.

Egy tanács, ha esetleg "csúnyálkodni" akarsz az USA-ban akkor felejtsd el az IPhone-t, az Android az amcsi "alap" bűnüldöző szerveket pár éve még falhoz állította. Egy régi kedves ügyfelem "hálózatát" az Android mentette meg, az egyszeri nyomozók nem értették az Androidot és inkább feladták a lánc felgöngyölítését, mint hogy magasabb szinthez forduljanak bevallva a kudarcukat. 🤷‍♀️

40. Flóra76 (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 17:59
2011 óta iPhone telefonjaim vannak. Meg vagyok elégedve velük. Most a 14 Plusz-t gyűröm.
39. Enissa (válaszként erre: 36. - Hansika)
okt. 27. 17:58
Azért volt muszáj lehalkítanom, mert állandóan csörgettél.
38. Enissa (válaszként erre: 35. - Imisz)
okt. 27. 17:54
Az én 4+ telefonom, még mindig működik, pedig gyerekek gyötörték rendesen.
37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - Imisz)
okt. 27. 17:39
Köszönöm szépen , hogy megosztottad ezt velem . Még egy szavazat az Iphone mellett . 😊
36. Hansika (válaszként erre: 28. - Enissa)
okt. 27. 17:32
en mär nem is hivlak teged..-))
35. Imisz
okt. 27. 17:30

Nem tudok konkrétumot, miért szeretem. Negyediket nyúzom. (4S, 5S, SE s most pár éve egy 11-es)Ebből az utóbbi kettőt vettem újan, az első kettőt örököltem. Az árát nem mondanám kirívóan drágának (de, drága) egy-két Samsung is hasonló árban van és lehet más típus is van hasonló árkategóriában, nem tudom, nem követem. Viszont amíg párom droidja 1 évesen elkezd fagyogatni, ledobálni magát a hálózatról és még fene tudja miket produkál, addig az enyémnek nyikkanása sincs.(kiváncsi vagyok meddig bírja idegekkel, eddig 2-2,5 évente ilyenek miatt mindig cserélt) Gyors, stabil, képeket lehet van ami szebbet csinál de a szürkületi/esti képek nekem szebbek mint a fent említett droid képei.

Egyszóval én meg vagyok elégedve vele, és remélem még sokáig meg leszek, nem tervezem lecserélni amíg működik :)

34. Enissa (válaszként erre: 31. - Globus)
okt. 27. 16:48
Dehogy mentek tönkre. A fiam dilije, hogy mindig a legújabbal megajándékoz.
okt. 27. 16:44

Változnak az idők, változnak az emberek.

A 70-es években Trans Am-mel játszottunk, most pedig okos-kodó telcsivel.

[link]

32. vigyefene (válaszként erre: 31. - Globus)
okt. 27. 16:37
Az ényémek tönkre mentek. Még nem dobtam el őket, néha előveszem őket, és megnézem a képeket, a réééééégi szép időkről. Van amikor fel kell tölteni mielőtt nézegetni tudom. Az én barátnőim nem fiatalodnak, pedig elmagyaráztam nekik, h hogyan lehetséges.
31. globus (válaszként erre: 23. - Enissa)
okt. 27. 16:32
Ezek tönkrementek? Vagy miért vettél/kaptál újat?
30. vigyefene (válaszként erre: 29. - Vigyefene)
okt. 27. 16:29

Amiből 5 van, mindenfelé.

[link]

29. vigyefene (válaszként erre: 28. - Enissa)
okt. 27. 16:25

Mondjuk én csak akkor nem találom meg, amikor keresem. Azt hiszem a szemeim eltakarják a látásom.

De a fontos emberek a régimódi vezetékesen hívnak.

28. Enissa (válaszként erre: 27. - Vigyefene)
okt. 27. 16:21

Na ugye, hogy ugye?

Vagy lenémítva leteszem, és fogalmam sincs hol hagytam.

Jönnek a szemrehányások, sosem veszed fel, ha hívlak.

27. vigyefene (válaszként erre: 26. - Enissa)
okt. 27. 16:17
Az én okostelefonom nagyon buta. Amikor kint hagyom a kocsiban kikapcsolva, akkor nem válaszol.
26. Enissa (válaszként erre: 22. - Vigyefene)
okt. 27. 16:13

A Siri használatra gondoltam, hogy rálehet kérdezni pl. hanggal hány fok van Budapesten, és hanggal visszaválaszol.

Vagy mikor indul a vonat, stb. Én erre gondoltam.

Persze hanggal rákereshetünk másik telefonokkal is, de nem válaszol, hanem odanavigál a válaszhoz.

okt. 27. 16:11

passz,

szeretem az enyémet, ami nem iphon

24. vigyefene (válaszként erre: 23. - Enissa)
okt. 27. 16:08
A beállításhoz jól jön.
23. Enissa (válaszként erre: 20. - Globus)
okt. 27. 16:06

Még itthon talán mindig nehezebb használni.

Nekem utoljára a 4+ volt. Nem most volt ugye. :)

Ott voltak menük, hogy jól jött hozzá némi angoltudás.

Hogy mihez kellett, már fogalmam sincs.

22. vigyefene (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 16:02

Szerintem nem kell angol tudás, mert ugyanolyan mint a többiek. Itt van pl. Google, ugyanaz az egész világon.

Viszont, az angol tudás jól jön, amikor angolul csevegő nőcikkel/férfiakkal társalgunk.

Nem minding elég a kacsintgatás.

Befogtam.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook