Végig csinálta már valaki innen az alvási apnoe-hoz szükséges "légsínterápiás eszköz" megvásárlása folyamatot? (beszélgetés)
Ez engem is érdekelne, a páromnak is ilyen betegsége van. Neki azt mondták a Honvéd kórházban az alvásvizsgálat után, hogy szüksége van a gépre és a maszkra, de...
Nekünk kell megvásárolnunk az eszközt, saját költségen és az oep is csak minimális összeget térít vissza. Ez valóban így van?
Szüksége lenne rá, mert egyre több a légzéskimaradása, és rettentően horkol (gyakorlatilag évek óta nem alszunk együtt ez miatt), de nincsen tartalékba 100-150 ezer ft-unk, hogy ezt az egészet megfinanszírozzuk. :(
Olyan személyt, személyeket keresek, akik szintén alvási apnoe betegségben szenvednek, és légsínterápiás eszközt használnak. A légsínterápiás eszköz megvásárlásához szükséges folyamatról érdeklődnék, ha valakinek szintén fullmaszkot írtak fel..
Ha van ilyen személy, érdekelne, hogy mennyi idő alatt futja át az oep a fullmaszk kérvényt..
Meg az egész folyamat, mivel én már végig csináltam az alvásdiagnosztikai laborban az egész procedúrát, megvolt a 60 napos kipróbálási idő, már csak a megvásárlási procedúra van hátra..
További ajánlott fórumok:
- Számodra miért szükséges, hogy legyen párod?
- Szüléskor gátvágás mikor szükséges? ki hogyan élte meg?
- Szerinted a jogsi szükséges rossz, vagy életcél volt, hogy megszerezd?
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?
- Tengerparti nyaraláshoz szükséges holmik