Internetezéshez melyik molbiltelefont ajánlanátok leginkább? (tudásbázis kérdés)
Örülök, hogy egyetértünk:-) Egyébként próbálkozik a droid is a jó memóriakezeléssel, de véleményem szerint még mindig az az egy gondja van csak, hogy túl sokféle hardverhez kell optimalizálni, ennyi és semmi más.
Igen igazad van a windowsal kapcsolatban, de a WP7-ig sajnos voltak egyéb lemondások, ami nekem zavaró lett volna, pl a bluetooth fájküldés gond, a csengőhag farigcsálás, vagy hogy a Lumia 610-en nem igazán megy a skype. Oké elsősorban vibert használok (és javasolom minden droidosnak, akinek van mobilnete) de a skype akkor is kell :-)
na igen,nekem felesleges lenne ennél jobbat a kezembe adni :D
legyen rajta naptár,jó képet készítsen,telefonálni sms-t küldeni és netezni tudjak ,mindezt normális méretű kijelzőn :D
angry birds tökéletes rajta :) (kiírja amúgy a play hogy amit épp nézek kompatibilis-e az én telefonommal,ha igen és nem akar necces dolgokba belenyúlni az alkalmazás akkor letöltöm..)
páromnak már kicsit mások az igényei,programozó,igazi kocka,androidos fejlesztéssel is szórakozik... mobilja egy rém alap készülék,neki más játékszerei vannak :) olyanok meg nekem nem kellenének mindennapi használatra.
Nőnek szerintem is elég. Nem hinném, hogy felnőtt nők közül kerülnek ki azok, akik a legújabb gépgyilkos játékkal játszanak. A többi app meg talán nem igényel több magot. Persze a sok "kocka" férfi ezt nem így gondolja:)
Nekem összesen 5 app van, amit használok is. Twitter, sports-tracker, whatsapp, adobe reader, angry birds (azért néha jól jön a játék is:) ). Ebből egyik se fog akadni 512mb-on. Windows meg pl. figyel arra, hogy gyengébb telefonra nem is engedi telepíteni, így elkerülve fagyást, akadást. Lehet ez androidnál is így van, nem töltöttem rá semmit, nem tudom.
én végül egy xperia arc s-t vettem. arra amire nekem kell nagyon jó,fontos volt hogy még egykezes legyen,ez épp belefér,egy picit nagyobb kijelzőt már nem tudnék 1 kézzel navigálni :)
gyors,jó képeket készít,egyszerű használni,netezni is jó rajta(kivéve a hoxa...az nagyon idegesítő rajta,de a többi honlap amiket használok rendben van :) ) telefonálni is épp jó,nem egy akkora méretű cuccot kell a fülemhez tartani mint a pda-m :D
ha nagyobb képenyő kell valamihez lenyúlom a párom tabletjét vagy viszem az eee pc-t...de ilyen ritkán lesz szerintem,ez tényleg jó kis kütyü. 1 hátránya van,a gyerek nem tudja rajta használni a programjait, még nem olyan ügyes,ahhoz a tablet kell.
Kijelzőben mindenképp:) Mikor 3GS-t megkaptam csúcs kijelzője volt. Lumia óta meg olyan gagyi. Ha nem sajnálnám a pénzt 3GS-t cserélném 4\4S-re (5 nem érdekel), lumiát meg 920-ra:)
De ha lesz jó wp8-as tablet, ami még flash-t is tud, akkor egy időre lemondok a mobilcseréről:))))
Láttál már élőben iphone 4 vagy 4s-t? Csak a kijelzője miatt kérdezem. Mobilra optimalizált oldalak jól olvashatók 3,6"-on is, többi oldalnak meg mindegy. De kisebb kijelzőst nem vennék. Nagyobb kijelzővel meg olyan nagyok a telefonok:(
4" lenne ideális, de lehet nekem 4,5" lesz következő. HTC 8s 4", de gyenge. Lumia 820 4,3", de levehető a hátlapja az nálam fél év után.halál, mert eltörik. Marad Lumia 920 4,5" kijelzővel. Már csak árcédulától félek, azt hiszem egy ideig marad lumia 800.
Ha nem vagy telefonguru és megbízható készülék kell, továbbra is a kisebb kijelzőst iphone-t javaslom. Én is elgondolkoztam, hogy inkább egy iphone 4 kellene, nem olyan rosszak azok.
én is épp telefonkeresőben vagyok,a főbb szempontok a nagyon jó fénykép és a nagyobb kijelző,amin kényelmes netezni.
megnéztem a galaxy note-ot,de az óriási :S nem sokkal kisebb mint az e-book olvasóm,telefonként nagyon kényelmetlen lenne már szerintem.kipróbáltad már?
További ajánlott fórumok:
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Melyik nyelv tetszik leginkább?
- Neked melyik mosható pelenka vált be leginkább?
- Melyik telefon az, ami leginkább alkalmas internetezésre és nem túl drága?
- Milyen laptopot válasszak? Nem értek hozzá egyáltalán. A gép tanuláshoz, internetezéshez kellene leginkább. Max 150-ig