Internetes depresszió tesztek (beszélgetés)
3. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 18. 09:52
Jó úton haladsz, hiszen szakemberhez fordultál.
Számomra ezek az internetes tesztek elvesztették hitelességüket, nem bíznék bennük. Néhány - pillanatnyi, kevésbé pontos, általánosított - válasz alapján nem lehet diagnózist felállítani. A személyes konzultáció a mérvadó, hallgass a dokidra! :)
2. Ágio8405
2022. dec. 18. 08:46
Mivel elkezdtél járni pszichológushoz és ilyen tesztek után keresel ( én azt sem tudtam hogy van ilyen) így egyértelmű hogy valami gond azért lehet. Ha nem lenne nem merült volna fel benned hogy megcsináld. Most az első velem szembe jövőt megnéztem/kitöltöttem. Elég vicces hogy vagy van a minden happy válasz utána meg már rögtön olyan jön ami nagyon negatív és utána csak még negatívabb válaszok. Átmenet nincs.
2022. dec. 18. 01:16
Sziasztok.
Az interneten található, depressziót felmérő teszteknek mennyire lehet hinni? Egyébként most kezdtem pszichológushoz járni, de még csak 1x voltam, a következő időpont pedig majdnem 1 hónap múlva lesz.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Egy kedves szó a depresszió ellen
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?