Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Hali!
Valaki csatlakozik a dumcsikáláshoz?
Szia Pilike!
Nem történt semmi különös,valakinek nagyon tetszik a telefonom hívódallama,szereti naponta többször hallgatni.
Ő a hívódallamot én a csengőhangot hallgatom,jól szórakozunk a titkos idegennel.
Vigyázz magadra,puszi:Timi
Ja!!!!! És mellesleg az utóbbi években börtönnel is büntethető, ha kiderül a zaklató kiléte. Pusztán egy rendőrségi feljelentést kell tenni ismeretlen tettes ellen, és a bíróság hoz olyan határozatot ami alapján a cellainformációk lekérhetők!!!!!
Üdv Eda
NEM TÚLSÁGOSAN KEDVES ISMERŐSÖM!!!!!!!!!!!!
GYANÍTOM,HOGY IDE MÉG BE-BE NÉZEL.
JÓ,HA TUDOD,A TITKOS SZÁMRÓL ÉRKEZŐ TELEFONHÍVÁSOK KIDERÍTHETŐEK.
SAJNÁLOM,HA CSAK ENNYI ÖRÖM VAN AZ ÉLETEDBEN,JÓ SZÓRAKOZÁST!!!!!!!!!!!!
ÖSSZEÁLLT A KÉP,VALÓSZÍNŰLEG REPESTÉL A BOLDOGSÁGTÓL AMIKOR OLVASTAD A MÁSIK KÖZÖSSÉGI OLDALON A TÖRTÉNÉSEKET.
Sziasztok lánykák!
Ezer éve nem voltam se itt, sem a másik fórumon.
Bocs amiért eltűnödözgetek. Csak el szerettem volna mesélni, hogy teljesen helyrejöttem! Már a labor is megerősítette, beindult újra ahormon termelődés, szóval leállhattam a hormonpótlóval!
Nagyon boldog vagyok ettől! :)
Remélem Ti is jól vagytok!
Puszi mindenkinek!
Szia Álomharcos!
Igen, a többség valóban férjhez ment:-))))) Kb. 20 éve:-))))))
Neked is szép hetet, balesetmentes utat kívánok, vigyázz magadra.
Szia!
Sziasztok lányok:)Jól el fogytatok innen,hol a többség?
Bizti férjhez ment:))Na legyen szép hetetek,ha nem jövök előre is ezt kívánom,ennek a pár kitartó csoda szép csajnak:).sziasztok
Szia !
Hát már valóban nagyon elég volt ebből a hidegből ! Ha minden igaz és a medve is jól müködik, akkor hamarosan jó idő lesz, mert biztos hogy nem látta meg az árnyékát a napokban :):) Legyen szép napod :)
Sziasztok!
Vivike, nem csak nálatok, Baranyában sincs semmi:((
Mi újság Álomharcos? Neked legalább van melód. Gyerekeid remélem jól vannak.
Sziasztok!
Remélem jól wagytok!
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok