Intenset diéta és edzés (beszélgetés)
Ketogén diétát kalória számolással és átmeneti böjtölök.
Eléggé más irány :D
De anno kipróbáltam 1 hónapig az Intenset diétát, nekem nem jött be.
Szia!
A legjobb edzésprogram amit valaha próbáltam, folyamatos kihívás és fejlődés. Ráadásul gyorsan le lehet tudni és semmi különleges eszköz nem kell hozzá.
Étkezésben én teljesen mást követek.
Most kezdtem a 7. hetet és -6 kg-nál járok.
A kollagénről már én is nagyon sok jót hallottam, igaz hogy nem zsírégető, de minden szempontból jót tesz a hajnak, bőrnek, körömnek és az ízületeknek is.
Az l-carnitint egy párszor próbáltam ezelőtt, sokkal jobban bírtam a futást amikor bevittem a szervezetembe.
A vegetáriánus étrenden kívül mindegyikből szemezgetek. 😊
Étrendkiegészítőkből eleinte csal az l-carnitinet használtam,most már szedem a kollagént,cla-t,és vitamint. Nekem a fehérjék nem jöttek be. Hányingerem van az őssuestől sajna.
Szia!
Én április óta csinálom,és lement 11 kiló. Sok meló van benne,de nagyon eredményes. Az a lényeg,hogy a megfelelő táplálkozás mellett meglegyen a testmozgás is.
További ajánlott fórumok:
- Diéta és edzésterv
- A zabkorpából készült zabkása is diétás reggeli, ugye? És reggeli edzés előtt 1 órával ehetem? Vagy mit ajánlanátok?
- 3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be?
- Péntek Enikő zóna diéta mellé elég naponta egy húszperces edzés?
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Mit lehetne szednem az edzés és diéta mellé? bővebben lennt :)