Mit lehetne szednem az edzés és diéta mellé? bővebben lennt :) (beszélgetés)
myprotein.com
Talán nem törlik ki. Ha igen, bocs...
Én csak futás előtt fogyasztom, nem naponta. Drágának tartom a napi fogyasztáshoz :)
Nekem 100% Acetil L karnitin porom van, ezt vízben vagy kávéban feloldva iszom meg, kb egy kiskanálnyi mennyiséget.
De rengeteg fajta-féle kiszerelés létezik, mindre rá van írva, hogy abból mennyit érdemes fogyasztani.
Szia!
Neked mennyi a napi adagolása?
Hali!
Nekem az L-karnitin bevált. Kiszereléstől függő az adagolása.
Hello.
Szóval 3 hete diétázok, semmi zsírosat nem eszek, meg olyat, amiben sok a szénhidrát, és mindennap edzek.Már több, mint egy órát edzek egy nap, futás nélkül, mivel most nem tudok futni a bokám miatt, de ez mellékes . Szóval az lenne a kérdésem, hogyha valaki ért ezekhez a fitness dolgokhoz, hogy nekem mit lehetne szednem, hogy rásegítsek a dolgokra..mert vannak ilyen porok, pl fehérje, kreatin stb...csk én nem vagyok ebben jártas sajna...és nem szeretnék tömegnövekedést, hanem inkább szálkásabb és karcsúbb szeretnék lenni. Meg súlyzózok is , de szeretnék formásabb karokat is.
További ajánlott fórumok:
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Barátom azt mondja rám, hogy irigy vagyok. Tényleg? Pénzügyi dolgok. Bővebben lent írom
- Mi az, amivel a párod kiveri a biztosítékot nálad? Bővebben lent...
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- Lehetséges az, hogy konditermi edzés mellett nem fogyok? Bővebben lent!
- Miként lehetne megelőzni, hogy az edzéstől nagyok legyenek az ereim a kezemen?