Ingahere. Hallott róla valaki, esetleg személyes tapasztalat ezzel kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
7. barracuda59
2009. okt. 8. 19:47
naildi, ne aggódj nagyon, minden második kisfiúnak ingaheréje van! Nekem két fiam van, mind a kettőnél előfordul, előfordult (a nagyfiam 13 éves, a kicsi 13 hónapos) ez, semmi gond.
6. ZSU1980
2008. szept. 15. 20:49
Tapasztalatom nincs,de reméllem azért segítettem.
:)
3. ZSU1980
2008. szept. 15. 20:38
Szia!
Ezt találtam neked :
A herék leszállásának elmaradása, mely miatt a here nem kerül a scrotumba (herezacskó).
1 éves kor után a fiúk 0,5-1%-ában fordul elő. Születéskor a koraszülöttekben 10-szer gyakrabban találunk elmaradt hereleszállást, ezekben az esetekben a 4-6. hét között, de legkésőbb 1 éves korig befejeződik a here vándorlása a scrotumba. 1 éves kor után spontán hereleszállás nem valószínű.
2. naildi81
2008. szept. 15. 17:49
Kisfiamnak volt héten vette észre a védőnő, hogy nincs meg az egyik heréje. Azóta mindennap nézem neki és hol meg van, hol nincs.
1. naildi81
2008. szept. 15. 17:40
Ingahere. Hallott róla valaki, esetleg személyes tapasztalat ezzel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Közalkalmazottakkal kapcsolatos hírt hallottam...
- Tapasztalatok az ingaheréről - 2 éves kisfiammal kapcsolatban mire számíthatok?
- Csakrákkal kapcsolatos személyes tapasztalatokról tudtok mesélni?
- Van itt valakinek személyes tapasztalata a nyilt örökbefogadással kapcsolatban?
- Lakóautó bérléssel kapcsolatban van e valakinek személyes tapasztalata...
- Hallott már valaki a Tendollarclick oldalról? Esetleg vannak személyes tapasztalatok is?