Infraszaunába mi legyen rajtam? Fürdőruha vagy törölköző csak? (beszélgetés)
Szia!
Ne higgy annak, aki azt mondja, hogy egyáltalán nem hatásos fogyókúra céljából az infraszauna! Nagyon is látványos eredményt lehet vele elérni. Én amikor csak tehetem, elmegyek, ha tudok, akár heti ötször-hatszor is, tehát majdnem mindennap, mert gyors eredményt akartam, annak érdekében, hogy ne menjen el a kedvem a fogyózástól és hatásos, én mondom! Meg kell innod előtte másfél-két órával legalább 1 liter vizet, de inkább másfelet, ha tudsz, és izzadni fogsz garantáltan, nyugodtan ülj be meztelenül, főleg, ha egyedül csak te ülsz be a kabinba, ezt nem is szokták másokkal együtt csinálni, max. ha találsz egy olyan barátnőt, aki előtt nem vagy szégyenlős, és akkor fele annyiba kerül, ha megengedik, hogy ketten beüljetek. Bekenheted magad még különböző zsírégető krémekkel is, mint pl. paprikakrém vagy fahéjas krém, ha nem vagy rá allergiás, esetleg mézzel, bár azt az infraszauna tulajdonosok nem annyira szeretik, mert ragacsos lesz a kabin és nem tudják tisztítani. Még a törölközőt se tekerd magadra, szerintem úgy jobban eljut a bőröd mélyére a meleg, azáltal égeti a kalóriát, hogy behatol a bőrbe 3-4 mm-re és úgy fejti ki hatását, hogy egyfajta lázas állapotot hoz létre, ami ellen a szervezeted elkezd küzdeni, hogy hűtse a testedet, ezért a vérkeringés felgyorsul, stb, magasabb lesz a pulzusod is, ha megfigyeled majd, ki lehet tapintani. Szóval menj és hidd el, hatásos, persze meg kell próbálni mellette keveset enni, nem zabálni, főleg a vacsit elhagyni, de ha minden nap mész, vagy legalább négyszer egy héten, és közben nem zabálsz, akkor szinte a napi bevitt kalóriamennyiség felét elégeted általa. Sok sikert!
Igen, így.
Pamuttörölköző sokkal jobb, mint egy műszálas fürdőruha.
Szia!
Tedd úgy, ahogy szeretnéd. Én mindig törölközőt használok csak.
Fogyni viszont nem fogsz tőle, de méregtelenítésre jó, meg szép lesz a bőröd :)
További ajánlott fórumok:
- Hordozható infraszauna
- Mik a tapasztalatok a törölköződiétáról?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Szauna - fürdőruha, törülköző/lepedő, vagy semmi?