Inerta gyógyszer tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! A 17 éves fiam tavaly október végén kezdte szedni. Neki borzasztó csúnya volt az arca, doki szerint 8 hónapig kell szednie, úgyhogy kb. júniusig. Őszintén szólva elég sokára láttunk javulást, először romlás volt, de erre figyelmeztetett is az orvos. Aztán néhány hónap múlva már csak 1-2 pattanás jött elő, de az is gyorsan elmúlt. Most a hegek kezdenek fokozatosan halványodni, de állítólag arra kapunk majd külön kezelést.
Hidratálásra. Neki a keze és a szája szárad nagyon. A kezére valami krémet írt fel az orvos, most nem tudom megmondani a nevét, mert a fiamnak órája van és nem tudom megnézni :)
Fürdetőkrémmel mos kezet, azt ajánlom Neked is, nagyon jó, sokszor én is azt használom.
A szájára pedig egyedül a vezelines ajakápoló vált be, de abból egyet elhasznál egy hét alatt.
Ha még van kérdésed, próbálok válaszolni.
Hát mostanság nemigazán,de előtte is inkább boltokba meg hasonlók,ritkán volt több órán át viselve. De alapból is hajlamost volt a bőröm pattanásokra.
De nyilván megfordult a fejemben hogy lehet valami allergia,hormonprobléma vagy nőgyógyászati dolog is.
Több maszkom van, igyekszem őket cserélgetni. Mosom őket.
Több órán át viseled a maszkot folyamatosan?
Milyen anyagból készült? Tisztítod fertőtleníted vagy egyszerhasználatos?
Január végén kezdtem el az Inerta ( 20 mg) szedését,( 1x1) kinek mik voltak vele a tapasztalatai, illetve mennyi idő múlva kezdett el látszódni a javulás? Olyan előfordulhat, hogy egyáltalán nem használ? Illetve milyen termékeket használtatok a hidratálásra ?
Régen 17 évesen ( most 23 vagyok) küzdöttem serdülőkori aknéval hasonló gyógyszer rendbe tette amit fél évig szedtem. Véleményem szerint a maszkviselés miatt nem tudott eléggé levegőzni a bőröm,ezért visszajöhetett,ugyanis kizárólag a maszk takarta területeken jött elő ( nyak,áll,állcsont,áll alatt) . A doki szerint nemvolt elég a félév,és van akinek több kura kell, de furcsa pont most jött vissza mikor maszkot kell viselni.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?
- Hiperaktív gyereknél van valakinek tapasztalata a Ritalin nevű gyógyszerrel?
- Clostilbegyt gyógyszer alkalmazása, hatása, tapasztalatok
- Kipróbálta már valaki a Dida nevű gyógyszert candidára? mik a tapasztalatok?
- Inerta nevű gyógyszerről mik a vélemények?