Induló kapcsolat - máris csalódás! (beszélgetős fórum)
2-3x találkoztok? Ekkor vagy van szex, de úgy érzem inkább nincs..
Ezt bizony hagyni kellene a fenébe..
Pláne, ha van hol, és így sincs minden nap összebújás? Részegedés igen?
Az én kérdésem egészen másról szól!
Miből gondolod 2-3 hónap után, hogy pont ő az, aki az Igazi lehet???
Miért nem azzal foglalkozol, hogy jól érezd magad vele - és majd meglátjuk???? Ha kialakul valami hosszabb távú, rendben. Ha pedig nem, volt egy kellemes kalandod!
Nem tudom megéri-e. Ha nem, akkor nem ezért.
Szóvá nem tenném, max viccesen megemlíteném. Esetleg megkérdezném, hogy a cerka nem állt senkinél, vagy a pénzük volt kevés, hogy nem jött össze az üzlet.
Amúgy szerintem nem k*rva lehetett az, mert az nem a hajlandóság miatt áll kötélnek, ott a dellát kell virítani.
Nos, a qva nem "esetleg hajlandó kötélnek állni", hanem ha fizetnek, akkor szex van.
Itt találtak részegen egy lazább csajt, aki feltehetően szintén ittas volt és mindenkinek nagy volt a szája.
Nem igazán gondolom, hogy ennek bármi jelentősége van. Kipróbálta mindenki, hogy labdába rúgna-e a húspiacon.
2 hónap még semmi, és ráadásul nem is csinált semmit.
Ha engem egy ilyenért elővenne valaki, tuti futva menekülnék előle.
Ha nem írod, hogy középkorú vagy, tuti azt hinném, hogy valami tini. Egy felnőtt ember egy ilyet szerintem nem nevez csalódásnak, hiszen most mi is, amiért csalódtál? Pár pasi részegen elengedte magát minden "végeredmény" nélkül...
2 hónapja kezdődött egy kapcsolatom, egyelőre hetente 2-3-szor találkozunk, volt némi intimitás is már. Középkorúak vagyunk, válással a hátunk mögött. Úgy éreztem, boldogok leszünk, de jött az első csalódás.
Közös ismerőstől tudtam meg, hogy egy baráti iszogatás alkalmával, néhány napja, többedmagával, egy k.vát itattak, és szóban flörtöltek vele, aki hajlandó is lett volna kötélnek állni. Végül egyik sem ment el vele, valószínűleg csak a szájuk volt nagy.
A kérdéseim hozzátok: Megéri-e komolyan venni ezt a férfit? Ti szóvá tennétek ezt neki? Ha igen, hogyan? Mit mondanátok?
Végül még annyit, megszerettem őt, és azt gondoltam, lehet ebből egy komoly párkapcsolat.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Jól induló kapcsolat bakiját, hogy hozhatnám egyenesbe?
- Szomorú szerelmes - szakítós - csalódással kapcsolatos idézetek, versek, sms-ek
- Nehezen induló, hullámvölgyekkel teli kapcsolatnak van értelme? Érdemes változni?