Imádom a szexet a párommal csak a nehéz napokon elég nehezen viseljük a nélkülözést, mit tehetünk? (beszélgetés)
nagyon bevállalós vagy
szerencsés a párod
Eszedbe ne jusson menszesz alatt szexelni...
Nem tudom, ismered-e Hamvas Ferenc nőgyógyászt, ő elég elismert név a szakmában. Beidézem, amit a menszesz alatti szexről írt:
"Megengedett-e a menzesz alatti szexuális élet?
Nem megengedett. A menzesz alatt a szülőcsatornák nyitottak, ezért a nemi életnek még gumival is az a komoly veszélye van, hogy a hüvelyben levő kórokozók a méhűrbe, szerencsétlen esetben a petevezetőkön át a hasűrbe "pumpálódnak", mely nagyon komoly, akár életveszélyes gyulladások kialakulásához vezethet. Ez alapját képezheti a későbbi méhenkívüli terhességeknek is. Nagyon sok nő fenyegető réme a meddőség akár egyetlen ilyen szerencsétlen "akció" következménye is lehet."
"Jól rám hozta a frászt! Miért szívhatom meg ha együtt vagyunk menszesz alatt? TILOS?
Gabi
Kedves Gabi! Sajnálom, hogy az Anyukája meg az iskola nem tanította meg az alapvető higiénés rendszabályokra. Gondoljon bele: a hüvely nem steril hely, tele van mindenféle kórokozóval, amit a savanyú vegyhatás kordában tart. Menzesz alatt a szülőcsatorna teljesen nyitott, ha ekkor ér nemi életet, akkor ezeket a kórokozókat felpumpálja a méhébe, de akár a hasüregébe is. Ha nincs szerencséje, a menzesz miatt meglevő alhasi vérbőség talaján akár életveszélyes gyulladás is kialakulhat. Erről még sohasem hallott? Nem tilos, SZIGORÚAN TILOS! Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
Szóval bírjátok ki amíg megvan, vagy van szád meg kezed...
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat...
- A párommal jó a szex, de ha felül vagyok, nem sokat érzek. Mit tehetek?
- Csak mi élünk így a párommal?