Ilyen házból hogyan lehet modern külsőt kihozni? (beszélgetés)
Hát akkor így:
Szia!
Szürke, fehér, minimalista színek, geometrikus, letisztult formák.
A kerttel és kerítéssel is fokozhatod a modern hatást. Egyszerű kavicsok, pampafű, ritkás és zöld növények, beépített világítás.
Pinteresten is jó ötleteket találhatsz.
Ezzel sok mindent lehet majd kezdeni, egy jó előtető, bejárat is sokat dobhat a dolgon.
Valószínűleg Kádár-kockát vettetek; jó döntés volt; apukám is olyat épített. Nézd meg a naplómban, hogy milyen volt, és milyen lett. 3791. bejegyzés
A facebookon van egy Lakberendezési inspirációk elnevezésű csoport, ott pont ilyen kérdéseket tesznek fel, és nagyon jó válaszok szoktak születni olyanoktól, akik szintén oldottak meg hasonló dolgokat otthon. Nézz be oda is!
Ja, és jelentkezni kell csoporttagnak, én véletlenül nyomtam meg a jelentkezést, meg is lepődtem, mikor jött az értesítés,hogy elfogadták :) De benne maradtam, mert érdekes kérdések és tanácsok vannak benne.
Még színben sem gondolkodtunk igazán :)
Köszi a képet!
Az ablak melletti stukkót és az esőcsatornát sötétre festeném, háztető színűre, vagy sötét szürkére. A meglévő lábazatra delap burkolatot ragasztanék sk megoldható, így csak az anyagár van. Valamilyen sötét téglás mintával, semmiképp sem tört köveset. A kerítés alapjára detto ugyanezt tenném fel. Illetve felmenne a két ablak közé is dekornak.
A kerítést is szürkére festeném. Ez a világosbarna és drapp adja az öreges hangulatát a háznak.
Ha már barna, akkor sötétbarna:
Ez is kockaház, mégsem öreges: [link]
Azért nem, mert a szürke modernizálja.
Szisztok!
Házátalakításban vagyunk. Egy hetvenes évek végén épült házat vásároltunk, amit teljesen szétbontottunk belül, valamint a tetőtér is beépítésre került. Belülről készül, nagyon modern otthon lesz.
A külsőhöz nem nyúltunk még egyelőre a nyílászárók kicserélésén és a szigetelésen kívül.
A ház ilyen jellegű (illusztráció): [link]
tudnátok képeket mutatni vagy ötleteket írni, hogy a külső (nagyobb átalakítások nélkül) hogyan lehetne modern?
Lettek volna ötletek, de elvetettük, mert csak a tervezés milliókat vitt volna el, plusz rengeteg idő is lett volna...
További ajánlott fórumok:
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?
- Segítsetek!Hogyan tudom a páromat kihozni a pszichiátriáról?
- Életünk legjobb formáját kihozni magunkból!
- Mennyiből lehet kihozni egy szerény, 30 fős lagzit, esküvőt?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Hogyan lehet olcsón kihozni két főre az étkezést?