Ilyen furcsa pasival mit lehet tenni? (beszélgetés)
Asperger szindròma-viselkedési zavar.Azért itt nem erről lehet szò.
Egyébként ez már nem hobbi,nem kell elviselni,szerintem hanyagold,nem normális h ilyen szinten fontos neki vmi,nem tud értékelni semmit,senkit megfelelően.Ha pedig nem te vagy a fontosabb,akkor hagyd.Ő sem törődik még csak azzal sem,h te mit kèrtél,nem nagyon igyekszik a kedvedben járni.
Szerintem egy ideje mar rajta vagy a temat kedves Lola, ugyhogy ha nem valtozot semmi,miutan beszeltel vele, akkor talan uj pasit kene nezned.
Pedig en irtam, h adtam volna eselyt..
nem társkeresőn találtam
hát a vonat mániája még tart mindig, pedig már megkértem, hogy ne küldjön nekem több mozdonyt, de azóta még többet küld...
az összes mozdoynvezető ilyen?
Persze...akadnak olyan hobbik,amikhez képtelenség csakúgy becsatlakozni...Hát az elég (összefoglalóan szólva)szar érzés.Főleg ha egy korábbi közös hobbi lett kukázva érte.:/ stb,stb...
No igen...:S
Nincs értelme,mert ez már megint egy "játszunk szerelmest,jó?" kapcsi.Erre semmi szükség.Tudod akit szeretünk,annak a hobbiját is direkt megkedveljük és érdeklődünk és együtt örülünk vele,legyen az bármilyen fura is.És ugyanígy:ha kizárna belőle,az annak lenne a jele,hogy nem akar téged igazán.
Mindez azért,mert számít a másik érzése.Ha számít.
Kár erőltetnetek.
Ehhez a pasihoz egy olyan nő illik, aki szintén a vonatokra "gerjed." Ez a "hobbi" ennek a dolognak az imádata totálisan túlmutat a normális szinten. Én nem foglalkoznék az illetővel.
Bár nem nagyon volt teljesen tiszta pasim nekem sem.
Ezek szerint több problémás mozdonyvezető is van. :(
Szép, szép, ha valaki szereti a munkáját, de hogy az töltse be minden percét, minden gondolatát, az már nem egészséges.
Egyszer Hofinak azt mondta valaki: milyen jó lehet a maga családjának; otthon állandó a móka, kacagás. Mire Hofi:
- Mi a maga foglalkozása?
- Benzinkutas vagyok.
- És otthon a kredencbe engedi az üzemanyagot?
Szóval semmit nem szabad túlzásba vinni, mert ritkán van jó vége.
Észrevettétek hogy eltűnt a fórumindító?
Biztos ment a vonata: :D
Tényleg?Na én ismertem egy srácot,ő meg BKV-mániás.És kiderült,h tényleg nem az az ember,akivel boldog párkapcsolatban lehetne élni.Az ilyeneknek csak azért kell nő,mert néhány dolog nem megy nêlkülük,otthon is azt látta.Ugye szex meg főzés,takarítás néha.
Ugye a szerencsejáték csak azért káros,mert viszi a pénzt,de a szâmítógép előtt ülő ember se teljesen oké.Akkor akinek ennyire mániája a mozdony,az miét lenne normális dolog?Már az elején se azzal foglalkozik,h a máiknak mi esne jól,hanem hogy neki mi tetszik,mi érdekli.Akkor később mi lesz?Tényleg milyen jó,h nem a kocsmában iszik,hanem a mozdonyaival foglalkozik a párja helyett.
Nekem a kegyetlen banasmod c.film jutott eszembe :DDD
Nezzetek meg egyutt!
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- Mi lehet a gond egy pasival, ha nem akar annyit szerelmeskedni?
- Egyik ismerősömmel elég furcsa dolgok történnek mostanában....mi lehet ez?
- Hogy lehet megismerkedni egy nagyon magának való pasival?
- Furcsa hiányérzet... mitől lehet?