Hogy lehet megismerkedni egy nagyon magának való pasival? (beszélgetés)
😁😁😁😁😁
Te hányszor csináltad ezt? 🧐
Kicsit magamra ismertem.
Igaz én tudok ismerkedni, bár nem sikeresen sajnos mert sok olyan lány van, akinek nem lehetek egész izgalmas az első randin.
Inkább arra gondolok, hogy kihagyom a közös étkezéseket, a tanszéki évzáró vacsora időpontjára kértem orvosi időpontot. Bár ennek a fő oka, hogy a saját a szűk családom által készített és a mekis kaján kívül nem nagyon szoktam sehol sem enni.
Egyedül járok túrázni is meg kikapcsolódni.
Lehet ő is ilyen? Én a sok csalódás után döntöttem el, hogy jól fogom érezni magam egyedül is. Sajnos emiatt már csak akkor megyek bele randiba, ha tudom, hogy nem esélytelen a dolog.
Mondjuk ő szerintem lehet rosszabbul viseli az egyedüllétet, de szerintem tegyél egy próbát, ha tényleg jó fej meg jó pasi. Én kifejezetten örülnék, ha a nő mutatná, hogy érdeklem őt és nem nekem kellene reménytelenül menni utána.
Ha tényleg ennyire magának való, próbálj meg te közeledni. De szerintem semmiképp se udvarolj!
Te csak tedd meg az első lépést a megismerkedésetek felé vezető úton. Csak annyira hogy tudja, jó vagy nála. Pl.: Add meg neki a telefonszámod.😉
Lehet hogy telefonba, otthon, nyugodt körülmények közt bátrabb lesz majd. Meg hát, úgyis barátnőt keres elvileg. 😄
Persze,persze,megnyílik majd a kis mimóza,csak nehogy megjelenj előtte fedetlen testtel,mert menten elmenekül.
Szigorúan csak setétben szabad mindent is,csókot is,megrekedt azon a szinten,ha ő nem lát,akkor őt sem látják meg.
Héjanként kell kibontanod,már ha lesz ötleted ehhez.
Ha tényleg magának való,,akkor nem szorgalmaznám.
Ha csak nehezen kezdeményező ,ismerkedő típus az más.
Huppanj le mellé kávézni! Kérdezd meg, hogy ő hogyan issza, hány kávét iszik naponta és jól alszik-e éjszaka! Stb., stb., stb....
Vagy te is magadnak való vagy?
Jó lesz neked egy ilyen pasival az élet?
Kérd meg azt a valakit, hogy téged ajánljon barátnő jelöltnek. Aztán hátha sikeres lesz az interjú és tiéd lesz a pozíció 😉
Kérj tőle szakmai segítséget.
Egyedül kávézik, egyedül ebédel. Céges bulikra nem jön el. Rendezvényekre sem. Ha mások beszélgetnek, ő csendben ül. Nem olyan régen azt hallottam megkért valakit, hogy ajánljon neki barátnő jelöltet mert ő nem tud ismerkedni.
Hogy elegyedjek vele szóba? Fb-n bejelöltem, vissza igazolt de ennyi. 1x meg még régen megkértem segítsen egy csomagomat cipelje le velem az emeletről. Akkor beszélgettünk, humoros volt meg kedves, de nem beszélget szinte senkivel.
További ajánlott fórumok:
- A nővérem lánya megismerkedett egy fiúval,akiről ma...
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- A megismerkedéstől számítva mikor házasodtatok össze, és milyen házasság lett?
- Hogy hívják azt, amikor 2 nemrégiben megismerkedett emberben nagyon sok közös dolog van?
- Számodra mikor kezdődik egy kapcsolat? Mikortól nevezed párodnak, akivel megismerkedsz?
- Hogyan foglalja el magát a látássérült gyermeketek? Az én lányom nagyon nehezen talál magának elfoglaltságot:(