Ikrek 2014 (beszélgetés)
5. Beu23
2014. máj. 26. 20:18
nagyon cukik a babáitok :) bocsi a kérdésért de ti nem féltetek hogy nem férnek el vagy az egyik máshogy fejlődik? meg ilyenek. nem vagyok terhes csak én ez miatt félnék az ikerterhességtől.
4. Marcellanyu
2014. máj. 26. 14:35
Sziasztok. Nekem már egy évesek a lányok, szóval már van egy kis tapasztalatom. Ha bármiben tudok szívesen segítek. Az egyikük már jár, a másik még csak próbálkozik.
3. ikerbabyk
2014. máj. 26. 14:26
Feltettem pár képet is, hogy látható legyen, kikről is van szó :)
2. ikerbabyk (válaszként erre: 1. - Libapek)
2014. máj. 26. 14:21
Én szívesen csatlakoznék. Szandra vagyok, két mindjárt 5 hónapos kisfiúval. 36+0-ra születtek, 2 kiló körül hoztuk őket haza. A kezdeti nehézségeken túljutva most már sokkal könnyebb, nagyon nagyon édesek és jófejek. Talán van egy csöpp elmaradásuk a mozgásfejlődésben, de azért már sokmindent csinálnak. ( a korrigált koruknak viszont teljesen megfelelnek) Hasról hátra fordulás, nyúlás dolgok után, minden megfogdosása, röhögés ezerrel, ilyesmi már megy. most 6 és 7 kilósak. Csak tápszeresek már, lassan kezdeném a hozzátáplálást. Ti mikor kezdtétek és mivel?
1. Libapek
2014. máj. 26. 13:37
Sziasztok!
Folytathatnánk a csevegést az ikreterhesség topik után is. Osszuk meg a tapasztalatainkat! A babák születése után is nagyon jó sorstársakkal beszélgetni, akik ugyanabban a cipőben járnak.