Ikerterheségnél jobban rosszul van az anya az elején? (tudásbázis)
Szia
Nekem semmi tünetem nem volt.Sokszor féltem is emiatt.Sztem ez szervezettől függ, nem a babik számától.
Én brutál rosszul voltam, de ez szerintem egyénfüggő. Nekem éjjel is hányingerem volt, de kb. a 10. héten teljesen elmúlt.
Szerintem nincs összefüggésben az ikrességgel.
Hogy vagy?
Mikor mégy UH-ra?
Én is ikres vagyok,és 3 terhességen túl vagyok.
Én egyiknél sem hánytam és az ikerterhesség csak annyiban volt "nehezebb" hogy rohamosabban és előbb nő a hasad mint 1 babával,és sokkal fáradékonyabb vagy...
Dokik szerint a terhességek több mint fele ikerterhességnek indul.Sokan nem is tudnak róla mert mire az 1.UH-ot csinálják már felszívódik.De olyan is van hogy pl.a 9.héten még 2 petezsák van rá 2-3 hétre már csak 1.Ilyenkor nem jól vagy egyáltalán nem ágyazódik be a méhbe és "elhal".
:D
Apropó, tudtommal a babavárás alatt is van feledékenység. Legalább már nem lesz szokatlan nekik, ha "dupla" hormondózissal fogsz ezt-azt elfelejteni.
ÁÁÁ...Néha én is elgondolkodom!:)))
A neveket keverem rendszeresen!:)))
De már hallgatnak egymáséra is.:))))
Na tessék, már lecsalok egy csemetét!
Elnézésedet kérem!
Hisz olvasom is a naplódat!!!
Számolni tudni kellene, na... :p
Jajj!Annyira drága vagy!Köszönöm szépen!!!
Na a hormonok....Hát még a könnyeim is kifolytak az írásodra.:)))
Kijavítanálak három csemetém van!:))
Nehéz ilyenkor bármit is mondani, hogy mire készülj fel. Szerintem így jó, hogy tudod, hogy vagy-vagy az esély. Én azért bízom benne, hogy a számotokra legjobb dolog történik. ;)
Ha tippelhetek, én arra tippelek, mivel már van két csemetéd, hogy most igen, azért erősebb, mert ketten vannak.
Bármennyien is vannak, legyenek nagyon egészségesek, és boldogságos babavárást kívánok Neked, Anyukák gyöngye! ;)
Írd meg, hogy mi lett az eredmény! Drukkolok, hogy csak takarásban legyen!
(bejelölöm kedvencként, hogy bejöjjön, ha hozzáírsz)
Én csak annyiban voltam rosszabbul, hogy iszonyúan meghíztam a 13 hét alatt 30 kilót (ötös terhességem volt).
Hányinger szempontjából viszont lazább volt.
Jövőhét szerdára van időpontunk.
Az egyik petezsák tökéletes a doki szerint.
Csak a másikban nem biztos.
Mindenkinél más, a barátnőm nem görcsölt mégis elhalt volt már a babája.
A másik barátnőm meg azonnal észrevette, hogy gond van, görcsölt, rosszul volt...mert elhalt.
Mikor mész vizsgálatra?
Nagyon sajnálom!:(((
Igen,tudom hogy nem láttok belém,csak kíváncsi vagyok az ikres kismamák tapasztalataira!
Nem tudom ha esetleg elhalt a másik akkor ugyan úgy erősebbek a tünetek?
Csak azért kérdem,mert fel akarok készülni lelkileg hogy mit mondanak a nagy UHn.
Én sokkal rosszabbúl voltam a kettővel mint az egyel.De tényleg nem a gyerekek számától függ!Az a rosszabb ,hogy már az elején jobban nyomják a méhet,,4-5 hónaposan már a cipőkötés vagy a hajulás is nehezebb:-(
De a hányingerem az sokkal tovább tartott:-(
Csak kerestem vázat de nem jártam sikerrel...
Nekünk Graconk van azt imádom!:)
Nekem eddig nem voltak ennyire erős rosszul léteim.Mindig "csak"migrénem volt meg kicsit szédültem...
Most meg a migrén elmaradt (eddig) De mindentől rosszul vagyok,állandóan szédülök...Sokkal erősebben vagyok rosszul.Múlt héten voltam UHn a dokimnál,de Neki nem olyan jó a gépe.Látott valamit de nem tudta meg mondani hogy elhalt e vagy csak kisebb e a másiknál.Elküldött nagy UHra.Szóval egy baba tutira van de valami van mellette is.
Szerintetek lehetnek az erős tünetek a több hormon miatt?
Sajnálom az ikreidet!:(
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(
- Elsiratott ikerterhességem története
- Volt úgy valaki terhesség elején hogy annyira rosszul volt, hogy nem tudott dolgozni sem?
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Szeretnénk ikreket. Mi a véleményetek a programozott ikerterhességről? Esetleg vannak ikreid?