Így manipulálna? Azért szakít mindig, hogy nő létemre én szaladjak kicsit utána? (beszélgetős fórum)
Nem manipulál... Magát a kérdést sem értem, hisz Te loholsz utána. Hagyd már békén szegény 😂🙈
Vagy akkor legyél tökös, és zaklasd minden nap, vegyen már észre végre. 🤭🤭🤭
Ez àtvitt èrtelembe kb olyan,hogy nem szeret,de mikor dugni akar akkor bèkülőre veszi a dolgot,aztàn megint eldob mint egy darab sz*rt,aztàn megint jò vagy mikor nincs màs kit megdöntsön.
Fèrfi...èbredj fel vègre ès ne lègy senki kapcàja...
Írtál neki mikulásra.
🙄😂🎅
Az első sorodban leírod, hogy mit érez, hogy kommunikálja. Már ez önmagában no komment kategória.
Lehet, kell Neked, hogy minél többször elolvasd (és elhidd), nem te kellesz neki. X alkalommal eljátszotta veled ezt, vártál egy darabig és nekiálltál irogatni. Miért haragudna, ha ő szakít veled? Nem is értem... Kéreti magát, elszórakozik veled, aztán amikor megun, vagy olyanja van, arréb tesz.
Te mész házhoz a pofonért, mert nem tanulsz és!vagy nem vagy hajlandó kinyitni a szemed.
További ajánlott fórumok:
- Nagycsaládos anyuka létemre fizetni kellett a tankönyvekért! 30000 Ft volt! Mit szóltok hozzá?
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egyes emberek miért szeretnek játszmázni, manipulálni másokat? Miért lelik örömüket ebben?
- Élvezem az emberek manipulálását. Ha megfelelően...
- Soha nem választok magtalan dinnyét, mert manipulált...
- Mit tegyen a nő ha válás után manipulálja a férj a gyerekeket?