Igaz, hogy ha rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosult vagyok, akkor nem igényelhetem meg az emelt összegű családipótlékot? (tudásbázis kérdés)
6. diorissimo88
2011. jan. 17. 09:52
Tényleg nincs köze a kettőnek egymáshoz.
Én is kapom mindkettőt.
5. jesse
2011. jan. 17. 09:51
Akkor megnyugodtam. Köszi!
4. nemethek (válaszként erre: 1. - Jesse)
2011. jan. 17. 09:44
A két juttatásnak semmi köze egymáshoz, az egyiket az önkormányzat adja, a másikat a MÁK orvosi javaslatra, úgyhogy nyugodtan igényeld meg az emelt összegű családi pótlékot!
3. Vercsaszy
2011. jan. 17. 09:43
Én úgy tudom,nem így van....
2. jesse
2011. jan. 17. 09:42
Egyedül nevelem három gyermekemet és az idősebbik jogosult lenne az emelt összegűre.
1. jesse
2011. jan. 17. 09:40
Igaz, hogy ha rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosult vagyok, akkor nem igényelhetem meg az emelt összegű családipótlékot?
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Rendszeres gyermekvédelmi támogatást ki kaphat?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Tudja valaki, hogy a gyermekvédelmi támogatást, amit egy évben kétszer kapunk, azt most mikor fizetik legközelebb?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?