Időnként elnézem az utcán sétáló embereket és elképzelem,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hát ha erőltetnéd hogy egyből olyan szabályosan végezd a tornát mint az aki bemutatja, biztos hogy ártanál magadnak. Én olvastam arról hogy kell hozzáfogni bármilyen tornához, vagy sporttevékenységhez. Úgy is csinálok mindent, és elképesztő mennyire hatásos. A testeden a változást napok után már lehet érezni. Könnyebben, és szabályosabban tudod csinálni, és mivel kerülöm a fájdalmat, örömöt okoz a torna, a fejlődés. Röviden: Nagyon fontos a fokozatosság, csak fájdalomküszöbig szabad csinálni a gyakorlatot, és fájdalommal soha nem végezünk.
Nálam a gyerekkori rossz bánásmód és a szegényes táplálkozás miatt a csontjaim gyengék lettek, a gerincemben 3 féle deformitás is kialakult. Annyira helyrehoztam magam, hogy ezekből már csak 1 látszik, de az úgy is marad, mert a lumbális szakaszon összemeszesedtem a csigolyák rendellenes állásban. Ezekből többféle probléma is kialakult időközben, és a fájdalom, de nem sorolom tovább. A lényeg: torna-torna-torna!
Gyógytornásztól elmenekültem kb. 15 éve, mert amit csináltatott velem, nagy fájdalmat okozott.
Engem se zavar. Főleg itt az utcámban az öregasszonyok. Már példát is vett némelyik rólam, délután gyalogolnak, még egy olyan is aki csak járókerettel tud már járni. Jelmondatunk: "A guruló kő nem mohosodik!"
Volt aki érdeklődött, a sétán kívül milyen mozgásformát tudnék neki még ajánlani. Ezek 75-90 év közötti emberek. Amit mutattam neki, csinálja. Az ilyen események szívet melengetőek.
Köszönöm! lelki-társ vagy! 🙏
még esetleg azt is hozzátenném, hogy kisebb poénnak szántam, s volt, aki vette is a lapot, de meglátásom, hogy itt még mindig nagyon sok a
Amugy nem azt mondtam h a sajatjaert nem aggodik egy anya, hanem h idegen gyerek nem hat meg 😁
Ha lenne sajatom azt meg en is szeretnem mert az enyem (de nem kell mert idegekkel nem birnam)
Kar hogy nem csak a nevelesen mulik, hogy milyen lesz egy ember....
Azt kicsi koraban sosem tudhatod. Szerencsed volt. Ennyi.
Ezert nem tudok mar szentkent nezni a babakra. Ki tudja mi lesz beloluk. Raadasul idegesitenek is a visitasukkal.
Ted Bundy is volt gugyogo kisbaba...aztan...
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?