Idegesítőnek tartom a legtöbb kisgyermekes anyukát. Tele... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hagyd meg nekik ezt az örömöt, és görgess tovább. Személy szerint nagyon nem értek egyet a családi fotók tömeges posztolásával, de őket láthatóan ez teszi boldoggá. Büszkék a gyerekükre.
Kattints tudatosan más jellegű posztokra, és az algoritmus egy idő után olyanokat dob fel neked. Idegeskedni ezen nem érdemes. :)
A "Követés leállítása" gomb meg fogja hozni a nyugalmadat, legalábbis ebben, és még észre sem veszik, mert nem törlöd őket az ismerőseid közül.
Üdv.: Egy ritkán posztoló kisgyerekes anyuka
Engem meg az idegesít, hogy ezen idegeskednek emberek.;)
Miért nézegeted? Görgess tovább!
Én mindig csak azt olvasom el, nézem meg, ami érdekel. Ha olyat posztol valaki, akkor azt tovább görgetem.
Ha érdekel elolvasom, de legtöbb esetben még nem is reagálok.
Meg nem teljesen mindegy az bárkinek is, hogy a kitett posztoknak mennyi valóság alapja van? Miért kell rögtön azt gondolni, hogy semmi?
Mindenki magából indul ki!
Minimum egy szundi 30 napra rájuk és kész. De teljesen is ki lehet kapcsolni őket.
Én is kisgyermekes anyuka vagyok, de a gyerekeim nincsenek fent a közösségi felületeken. Nem tartom jó dolognak a folyamatos kiteregetést. Ráadásul a valósághoz általában vajmi kevés köze van a dolgoknak...
Ha akarom, elküldök pár fotót célzottan és konkrétan annak, akinek szeretném zárt csatornán (pl. Viberen), de nem teszem ki sehová őket nyilvános felületekre.
További ajánlott fórumok:
- Helytelen, idegesítő szavak
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- "Életveszélyes, " egy 2-3 év közötti kisgyermek nyakában a lánc, vagy nem?
- A kisgyermekkori megfázásról a tények tükrében