Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Idegesít, hogy a szomszédból átszűrődnek a buli hangjai,... fórum

Idegesít, hogy a szomszédból átszűrődnek a buli hangjai,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

26. Sz123 (válaszként erre: 25. - L’Engel)
okt. 21. 09:25
Vagy annyira kidőlnek, hogy ágyúval sem lehet őket felkelteni.
25. L’Engel (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 13:22
Sokkal egyszerűbb szólni nekik, mint háborút indítani. Mellesleg egy bulis társaság még javában ébren lehet hajnalban.
okt. 18. 13:14
Nem biztos, hogy értik a célzást. Ebből inkább az jön le, hogy ez egy olyan ház, ahol éjjel is lehet porszívózni meg zajongni, tehát biztos a bulizás is belefér.
23. srcrss (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 13:13
Miért nem beszélsz velük? Idősebb vagy, több eszed van. Vagy tévedek?
22. Enissa (válaszként erre: 16. - Channa*)
okt. 18. 13:12

Miért kellene? Intelligencia kérdése, hogy éjszaka nem klumpában csattogok a parkettán, aki hangosan akar rendszeresen bulizni, az menjen diszkóba, szórakozóhelyre. Lehetőleg ne is cigizzen az ablakom, ajtóm előtt, oldja meg a lakásában.

Ha nem otthon dolgozik valaki, ráadásul koncentrációt is igényel a munkája, az éjszakát pihenéssel szeretné, jogosan tölteni, legyen az buszvezető, vagy orvos. Ha fáradtan, idegesen megy dolgozni a faragatlan szomszédja miatt, nem szeretnék a kuncsaftja lenni egyiknek sem.

21. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 13:03
És akkor, a másik szomszéd is szívjon? Gratulálok! Egyébként sajnáltalak volna, igaz azzal nem vagy kisegítve.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Srcrss)
okt. 18. 12:47

5től dolgozom. Így amúgy is ekkor kelek.

Nem érdekelne, ha nem lenne rendszeres. És egy darabig még lehet tolerálni hogy éjjel egyig megy a viháncolás, az ajtócsapkodás, a csörömplölés, a kurjongatás. De egy idő után elég. Fiatalok, tanulnak. Hát akkor ez is megtanulandó dolog, a szomszéd is szeretne néha pihenni.

19. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 11:57
Ezért felkelni? :D Jesszus!
18. Sz123
okt. 18. 11:43
Király szomszéd lehetsz te is :D
17. semleges (válaszként erre: 15. - 55Judit)
okt. 18. 11:33
Én is.
16. Channa* (válaszként erre: 13. - 55Judit)
okt. 18. 11:18

Szerintem, ha valaki társasházban lakik, akkor ott el kell viselnie sok mindent.

Manapság divat lett mindenért cseszegetni a szomszédot, hangosak a gyerekek, sokat bulizol, akkor járkálsz, amikor én aludni akarok, kopog a papucsod, ne adj a gyerekre cipőt, mert lehallatszik, ne dohányozz/főzz, stb. a lakásodba, mert átjönnek hozzám a szagok, ne moss ekkor vagy akkor, mert hangos és zavar, ne porszívózz, mert fél a kutyám a hangoktól és egyébként se csinálj semmit, mert minden zavar...

Az viszont nem divat, hogy tolerálják a másikat, csak az örökös háborgás van...

15. 55Judit (válaszként erre: 14. - Semleges)
okt. 18. 10:01
Nem mindenki alkalmas rá. Van hogy a két fél közül egyik se. Én a szelíd megoldások híve vagyok.
14. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 09:54
A normális kommunikációra, megbeszélésre nem gondoltál? Az nem játszik?
13. 55Judit (válaszként erre: 11. - Channa*)
okt. 18. 09:50
Más ha valaki önszántából költözik tanyára, és más ha oda űzik a békés otthonából. De igen, ez is egy megoldás.
okt. 18. 09:08
🤔
okt. 18. 08:18

Nem értem, hogy mi a fene van az emberekkel. Mindenen kiakadnak, nem tudnak toleránsak lenni.

Költözz tanyára, ott aztán semmi nem fog zavarni.

10. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 08:15
Ez az elintézési mód a jó szomszédság alapja. ha így teszel, bizonyítod hogy semmivel nem vagy különb náluk.
okt. 18. 07:54
Ennek mi értelme? Csak magaddal babrálsz ki.
okt. 18. 06:55
Ezaz, jól megmutatod nekik :DD
okt. 18. 02:32
menj at nappal amikor nem buliznak es mond meg nekik szepen,hogy teged zavar a zaj ejszaka.
okt. 18. 00:04
Ezt én el se hiszem :)))
5. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 17. 23:36
Ha még tart a buli, nem fogják hallani. Te viszont annál inkább.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 17. 23:29

Sok értelme lesz!

Hajnali háromkor te sem fogsz aludni.

Ha ez nem rendszeres, akkor hagyd a fenébe és aludj!

okt. 17. 23:13
Szerintem csöngess be hozzájuk, és kulturáltan kérd meg őket, vegyék a bulit halkabbra. Csak utána fogj ellenakcióba.
okt. 17. 23:10
szerintem inkább beszélj velük. Az lehet, hogy eredményre vezetőbb lenne.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook