Idegesít, hogy a szomszédból átszűrődnek a buli hangjai,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Miért kellene? Intelligencia kérdése, hogy éjszaka nem klumpában csattogok a parkettán, aki hangosan akar rendszeresen bulizni, az menjen diszkóba, szórakozóhelyre. Lehetőleg ne is cigizzen az ablakom, ajtóm előtt, oldja meg a lakásában.
Ha nem otthon dolgozik valaki, ráadásul koncentrációt is igényel a munkája, az éjszakát pihenéssel szeretné, jogosan tölteni, legyen az buszvezető, vagy orvos. Ha fáradtan, idegesen megy dolgozni a faragatlan szomszédja miatt, nem szeretnék a kuncsaftja lenni egyiknek sem.
5től dolgozom. Így amúgy is ekkor kelek.
Nem érdekelne, ha nem lenne rendszeres. És egy darabig még lehet tolerálni hogy éjjel egyig megy a viháncolás, az ajtócsapkodás, a csörömplölés, a kurjongatás. De egy idő után elég. Fiatalok, tanulnak. Hát akkor ez is megtanulandó dolog, a szomszéd is szeretne néha pihenni.
Szerintem, ha valaki társasházban lakik, akkor ott el kell viselnie sok mindent.
Manapság divat lett mindenért cseszegetni a szomszédot, hangosak a gyerekek, sokat bulizol, akkor járkálsz, amikor én aludni akarok, kopog a papucsod, ne adj a gyerekre cipőt, mert lehallatszik, ne dohányozz/főzz, stb. a lakásodba, mert átjönnek hozzám a szagok, ne moss ekkor vagy akkor, mert hangos és zavar, ne porszívózz, mert fél a kutyám a hangoktól és egyébként se csinálj semmit, mert minden zavar...
Az viszont nem divat, hogy tolerálják a másikat, csak az örökös háborgás van...
Nem értem, hogy mi a fene van az emberekkel. Mindenen kiakadnak, nem tudnak toleránsak lenni.
Költözz tanyára, ott aztán semmi nem fog zavarni.
Sok értelme lesz!
Hajnali háromkor te sem fogsz aludni.
Ha ez nem rendszeres, akkor hagyd a fenébe és aludj!
További ajánlott fórumok:
- Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni?
- Kellemetlen szag az alsó szomszédból!
- Méhészet a szomszédban
- Titok ismerők, mit tegyek, ha nemkívánatos személyek akarnak a szomszédba költözni, hogy befolyásoljam a döntésüket?S.O.S.
- Szabályos, ha egy méhész telephely van működtetve a szomszédban?
- Hívhatok rendőrt, ha a szomszédban éjjel is (11-éjfél körül) veszekednek?