Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Húsvéti tojásvadászat szervezése fórum

Húsvéti tojásvadászat szervezése (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Húsvéti tojásvadászat szervezése

6. globus (válaszként erre: 4. - Libikóka)
tegnap 13:16
Tényleg kellene, mert férjem dugdosta el, én segítettem keresni. Mittudomén, mit hová tett, végén csak ránézett: kb. ezek voltak.
5. Hansika (válaszként erre: 4. - Libikóka)
tegnap 13:09
nekem van 2 tojásom...-DD
4. libikóka (válaszként erre: 3. - Globus)
tegnapelőtt 15:01
Pedig milyen jó lenne még hetek múlva is tojikat találni,,kicsit hangyás,,kicsit nyomott,,kicsit ázott ,,de az enyém:D
3. globus (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
tegnapelőtt 14:06
Még az jutott eszembe, ha sok nasit rejtettünk el, érdemes végén leltárazni, minden megvan-e :)
tegnapelőtt 14:04

Amióta olvastam, gondolkodtam, leírhatom-e a gondolataimat.

Kuncogtam magamban, mennyi esze van annak, akinek magyarázni kell 3 évesnek ne a 2 méteres fának a csúcsára tegye a meglepetést.

Nem vagyok atomfizikus, de nem készítettem terveket, jön az spontán. Nyílván nem az autópálya közepére rejtek el semmit.

Viszont most történt a héten, az iskola udvarán szórtak el csokit, tojást a fűben...és a szarkák megtalálták, lopták a csillogó tojásokat. 😀 most láttam életemben először ilyet, tehát kedves szülők, figyeljetek, szarkamentes legyen a terület!!!!

tegnapelőtt 09:35
A húsvéti tojásvadászat nálunk már szokássá vált, mióta gyerekek vannak a családban. A legjobb célcsoport a 3-5 éves korosztály, nekik a legintenzívebb, legizgalmasabb az egész. Nagyon jó nézni, ahogy felfedezik a kert eldugott zugait és megtalálják az elrejtett tojásokat, csokikat, apró játékokat. Az évek tanulsága, hogy a tojásvadászat akkor sikerül igazán, ha néhány dolgot előre megtervezünk és nem csak úgy szétdobálunk mindent, ahová éppen sikerül.

Ugrás a teljes írásra: Húsvéti tojásvadászat szervezése

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook