Húsvéti kajadömping (beszélgetős fórum)
Na zaba az nem lesz 😂😂 egy pár szíbes tojás lesz a gyerekek miatt es jön a nyuszi de ennyi.
ebben a nagy zurzavarban megcsak eszembe se jut a husvet hisz kijarasi tilalomrol beszelnek s lehet cask magunk leszunk.
:D
Én amúgy sem szeretek sok fórumon ott lenni...
Köszönöm, igen, kivettem a levéből. :)
Igen, ott is sokszor jó a téma, szeretem őket.
Meg a "spórolóson' is lehet! :)))
Akkor majd ott is megbeszéljük, ki, mit, hogyan csinál. :)))
Igen, csak valaki biztosan nyit róla egy újabb fórumot...
Mi nem eszük többet, mert nem férne belénk... :DDD
Szia! Húsvétnak vége, de azért találkozhatunk hamarabb is!
Itt a nyakunkon a május 1., az anyák napja, és még ki tudja mi minden jön még, ami ok az evésre-ivásra.
Van/lesz itt még mit megbeszélni bőven. :))
Sziasztok húsvétnak vége, jövőre veletek, ugyanitt! :)
Szervusztok! Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Ünnepek előtt is sütöttem, de nem állt volna szándékomban...😀
T.-ban vettünk 1 kg epret .- "jóárasítva", ami nem igazán volt édes.
És tök véletlen sütőformákat is vettünk.
Nem fogyott az eper, úgyhogy kerestem egy pite receptet. Legalább beavattam az egyik formát. 😀😀😀
Ketten pár nap alatt meg is eszegettük.😀
Ha hozzánk jönnek, meg szoktam mondani előre, mivel várjuk őket. Így nincs gond, nem kell senkit sem tukmálni. :)
Sőt, már eleve a vendégségben evés is magyar specialitás.
Hacsak nem kifejezetten enni hívták meg a vendéget.
Én meg azért sütöttem palacsintát, mert megkívántam valami édeset, és semmi ilyesmi nincs itthon általában. Ünnepkor sem. 😉
😀😀😀
Én csak csülöksonkát csináltam, és a szokásos kajáinkat főztem, nem az ünnep miatt hanem, mert otthon voltunk.
Így csak a sonkából maradt, de hamar túl is tettük magunkat rajta.
Hozzánk senki sem jött, idén mi mentünk, de vittünk palacsintát a gyerekeknek.😀😀😀
Én nagyon szeretem a sonkát tormával, most hogy leírtam is ennék belőle, de nincs. Húsvétkor Velencében kirándultunk, nem ettem sonkát.😕
Nem muszáj enni a vendégségben, de lehet rosszul esik a házigazdának, ha készül a fogadásra, és nem fogyasztanak a vendégek. Tipikus magyar szokás ez a tukmálás. Én nem szoktam erőltetni, de nem is készülök sok kajával.
Fegyverrel tartanak sakkban?
Én csak elképedve nézem, mennyi olyan van, hogy az ünnep előtt fogadkozik, ő aztán semmit nem csinál... aztán mégis a maradékot eszi utána még napokig.
Csak kíváncsi voltam, hogy itt hány olyan ember van, mint a rokonságomban, hogy fél disznót megfőznek sonkaként...
Én otthon már nem is készítettem semmilyen húsvéti ételt egyébként, mert már a gyomrom fordult a tojás-sonka-franciasaláta gondolatára is, mire az összes tiszteletkört letudtam a családban.
Nem erről van szó. Ünnepekkor végig kell látogatnunk a rokonokat és mindenhol a kajáról szól az élete az embereknek, mindenhol kényszerítenek, hogy egyél a húsvéti standard kajákból, a nemet véletlenül sem hallják meg. Aki nem megy sehová, annak könnyű, de ahol rokonlátogatás a program, azt elég kemény végigcsinálni a sok értetlen, csak a kaja körül forgó emberrel.
Szevasztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Sejted, hogy mit nem írok le inkább?
Tegyük hozzá egyébként, hogy az állampolgárnak joga van az elektronikus ügyintézéshez.
Nem értem, miért nem ők kérik ki...
Sokan nem fizetnek a közszolgáltatásokért szerintem. De ez nem az önkormi dolga, ha a lakbért meg fizetik.
Az az igazán felháborító, hogy a net-es honlapjukon is még a régi utca, házszám szerepel, és az oda felrakott térképen is az a cím van piros nyíllal jelölve!!!
Én nem hagynám szó nélkül.
Felháborító az is, hogy még csak fel sem hívták a lakók figyelmét, hogy a szolgáltató el költözött.
További ajánlott fórumok: