Húsleves recept
A Húsleves hozzávalói:csirke farhát,v.csirke nyak,v.húsos csont,
1 egész hagyma
1 csomag leves zöldség.
4-5 db kelbimbó
8-10 szem egész bors
10-15 db egész kömény,
só,1 db húsleves kocka
levesbetét grizgombóc
nem tévesztendő össze a griznokedlivel
A Húsleves elkészítési módja:
A megpucolt zöldséggel,az egész hagymával,felrakjuk a levest,tea tojásba rakjuk a köményt, borsot,bele rakjuk a levesbe,és lassú tüzön megfözzük.
A griz gombóc receptje fent van a recepteknél,érdemes megcsinálni.
Én karfiol rózsákat,borsót is szoktam belerakni a levesbe,mikor hogy.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2007. okt. 31. 12:05
A húsleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.