Hunguest Hotel Forrás - Szeged (beszélgetés)
Ugyan nem nyaralni, hanem barátnőzni voltam ott utoljára, 2 éve novemberben. Minden szuper volt, csak ajánlani tudom.
Egyetlen negatívum volt, a K&H-s SZÉP kártyát nem fogadták el "valamilyen okból kifolyólag".
Azért fürdőzni is lesz időnk. 😊
Nem szeretnénk máshova menni. Szeretjük a Hunguest Hoteleket.
Meg ugye a Hunguest kártya is ott van, azon szépen gyűlik az összeg. Idén pl. azzal fizetnénk a szállás egy részét.
Köszönöm a választ.
Az italok sajnos egyikben sem olcsók. Tavaly pl. Tapolcán 1 kancsó vízért is fizetni kellett a vacsoránál. 1 liter víz, 500 forint volt.
Tulajdonképpen nem azért nem ittunk üdítőt meg bort/sört a vacsorához mert drága, hanem mert itthon is vizet iszunk. Nem tudnék üdítőt inni a vacsorához, a víz esik jól. A gyerekek pl. nem is isznak mást. Főleg ha nagyon meleg van. A francnak kell az üdítő.
A gyerekek már nagyok, a nagyobbik 17 éves lesz, na ő fog örülni a legjobban a csendes wellness résznek. Kamasz (azt hiszi ő már felnőtt), szóval minden kicsi gyerek zavarja. 🤦♀️ 🙃
A tisztasággal nincs probléma, de ez már minden szállásnál alap.
Ha rengeteg programotok lesz, szinte csak aludni mentek, akkor megfontolandó, hogy érdemes-e ezt a szállást választani.
Itt a fő erény a fürdőbe történő korlátlan átjárás.
Ha nem ez a cél, akkor szerintem több, sokkal olcsóbb szállás van Szegeden.
Köszönöm a választ, mi is szívesen megyünk Hunguest hotelbe. A szobákkal kapcsolatban, igazán egy feltételem van, tiszta legyen. Hisz tényleg csak aludni jár oda az ember.
Programokkal szerencsére el leszünk látva, fiam egyik ismerőse ott lakik, már most gyűjti nekünk a látnivalókat.
Mi nem 2-3 éve, kicsit régebben voltunk ott, már a felújítás után.
Remek a fürdőbe átjárás.
A fürdő jó,a csúzdák is. Ha 16 év alatti gyerekkel mész számítani kell arra, hogy az u.n "csendes wellnes-t ők nem használhatják.
Az ellátás szerintem séf-vendégek száma- arányában változik. Nekünk összességében pozitív volt. Az italok a vacsorához botrányosan drágák.
A parkolás botrányos.
Sziasztok.
Idén nyáron, Szeged és környéke felé vennénk az irányt, és a Forrás Hotelben szeretnénk megszállni. Szeretnék véleményeket kérni olyanoktól, akik az elmúlt időszakban (max. 2-3 év) ebben a hotelben töltötték a nyaralásukat.