Humánorientáció Oktatási és Szolgáltató Kft-ről milyen tapasztalatok vannak? (tudásbázis kérdés)
Kedves Jázmin!
a 14/1998. NM rendelet szabályozza a bölcsődevezető képesítéseit, keres rá. A képzőről nem tudok semmit, de a szakmáról igen, így ha van kérdésed szívesen válaszolok. Gondolom te már a képzőről is tudsz nyilatkozni.
Remélem,nem értettél félre,mert nem szeretnélek megbántani.De segítettél abban,hogy a gyanúm erősebb lett.De nem baj,mert épp ezért tettem ide a kérdést,hogy megerősítsenek,akár pozitív,akár negatív tapasztalattal,véleménnyel.
Érdeklődésemre a Képző azt válaszolta,hogy mivel diplomás pedagógus vagyok,ezért lehetek vezetője a bölcsinek,ahova majd pályázni fogok.Hiába kutakodtam,erre nem találtam semmiféle törvényt,ezért remélem,hogy jelentkezik valaki,aki hasonló cipőben jár mint én,és van a Képzővel kapcsolatban konkrét tapasztalata.
Mégegyszer köszönöm a hsz-od!
Bocsánat, csak segíteni szerettem volna. Rákattintottam az oldalukra és bennem már az kételyeket okoz, ahogy a rólunk írták rovarban N.Katalin T. Noémi csupa szépeket áradozik róluk, és én sehol sem láttam hogy több adna egy középfokú végzettségnél.
Azért sok sikert kívánok, és nem zavarom a fórumot.
Kedves Enissa!
Köszönöm szépen a tájékoztatódat! De!!Én már jelentkeztem az alább említett képzésre,és konkrétan arról szertetnék tájékozódni.
A kérdésem is erre fókuszál :)
Egy hallgató képzési költsége egy szemeszterre (egy félév) 135.000 Ft. (Tanévenként a hivatalos
infláció mértékével emeljük.) A beiratkozással egyidejűleg, de legkésőbb a tanulmányok megkezdéséig a költségtérítést be kell fizetni!
A költségtérítés fedezi: az oktatás, a vizsgák, a záróvizsgák, az adminisztrációs (index, oklevél,
posta-, stb.), a tananyagcsomag és a bentlakásos tréning költségeit.
V. Jelentkezési tudnivalók
1. A jelentkezés helye: BME Műszaki Pedagógia Tanszék,
(1117 Budapest, Magyar Tudósok körútja 2. Q-I. ép. A. szárny I. em.)
Telefon: 463-2071; 463-1699; 463-4358; 463-3325 fax: 463-3326
iIlletve a meghirdetett konzultációs helyszínek.
2. A jelentkezés határideje: 2013. június 15. (pótjelentkezés augusztus 26.)
3. A jelentkezéshez szükséges:
egyetemi vagy főiskolai végzettséget tanúsító pedagógus oklevél, legalább 3 éves pedagógus
munkakörben szerzett gyakorlat,
kitöltött „Jelentkezési Lap” "Közoktatási vezető és pedagógus-szakvizsga szakirányú továbbképzési szakra.
kitöltött „Számlakérő Nyilatkozat” (letölthető: [link] honlapról), amely
a költségtérítés megfizetésére szóló kötelezettségvállalást tartalmazza.
AKI A FENTIEKBEN FELSOROLT FELTÉTELEKNEK MEGFELEL, KÜLÖN
ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL BEIRATKOZHAT.
(csak olyan jelentkezőt értesítünk külön, aki a feltételeknek nem felel meg)
Ezt írod:Ami valamire való OKJ-s végzettséget ad, azt az egyetemek alá sorolták be. "
Ezt hogy érted?Közte van a főiskolai végzettség.
Nem értem félre,én is diplomás vagyok,ezért várom a véleményeket .
Nincs, csak OKJ-s képzésről van tapasztalatom, egy nagyon neves iskola által működtetettről.
Hogy biztos legyek abban, hogy vezető legyek, én ilyenre jelentkeznék.
Ami valamire való OKJ-s végzettséget ad, azt az egyetemek alá sorolták be.
Persze félreértés ne essék, nem egy bolti eladó, vagy esztergályos képzésre gondoltam.
Nem családi napközit csinálok,bölcsöde vezető állásra pályázok.
Feltünt,hogy a 2 éves (szept-től 3)OKJ-s végzettség száma eltér az intenzív formában végzett képzés számától.Bár ígérik,hogy államilag és unió által elismert képzés,oklevelet nyújtanak.
Ha OKJ-s képzés, és a képzési leírásban benne van,vhogy ezzel a végzettséggel pl. családi napközit csinálhatsz (gondolom azt szeretnél) akkor igen.
Alaposan olvass utána, az Okj jegyzékben minden le van általában írva.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Ki végez Humánorientáció Oktatási Kft-nél?