Húgom terhes, milyen ajándékot vegyek neki? (beszélgetés)
Ez így igaz. A tesódat ajándékozd meg, ne a babát. Ha megszületik, azontúl biztosan legalább annyi ajándékot fog kapni, mint az anyukája, ha nem többet.
Mellesleg, ha decemberben szül, akkor ez még egy elég kis terhesség, amikor még babonából sem ajánlatos baba ajándékot venni. Sajnos, decemberig még sok minden történhet.
Én babanaplót kaptam karácsonyra, majd januárban elvesztettük a babát. Azóta is sikítani lenne kedvem, ha eszembe jut, pedig évekkel ezelőtt történt.
Szerintem is tök jó ötlet a fotózás, akciósan ki lehet fogni egész jókat.
Vagy valami kismamaruha, abból mindig kevés van. Kórházba csini pizsama/hálóing (elöl mélyen gombos a szoptatás miatt), esetleg köntös?
Kérdezd meg, mire lenne szüksége, végül is felnőtt, nem muszáj, hogy meglepetés legyen. Ha nem ad tippet, akkor lehet gondolkodni.
Sziasztok hölgyek!
Húgom 25 évesen első kisbabáját várja, decemberben fog szülni. Most csütörtökön lesz a születésnapja. Sajnos én ajándékozásban teljesen analfabéta vagyok, egyszerűen ötletem sincs, mit vegyek neki. Ugye az ilyeneket, hogy pelenkázó, babakocsi, stb, ő már beszerezte/beszerzi, valami olyasmi kellene, ami nem ilyen alapkövetelmény, de mégis örülne neki.
Előre is köszönöm a segítésgeteket. :)
Üdv,
Sanyi
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vegyek, 1, 5 hónapos leendő keresztfiamnak? (Nővérem babája)
- Milyen ajándékot vegyek az óvónőknek évzáró-ballagásra?
- Milyen jelképes ajándékot vegyek karácsonyra elsős és harmadikos gyerekeim tanítójának?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Milyen ajándékot vegyek az 50 éves anyukámnak? Valami emlékezetes ajándéknak?
- Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet?