Milyen ajándékot vegyek az óvónőknek évzáró-ballagásra? (beszélgetés)
amúgy a gyerekek rajzait miért kell még nyomtatni?
simán be lehet fűzni, ha mindenki ugyanakkora lapra rajzol. esetleg lamináltatni, de az sem kell feltétlen. elég spiráloztatni is, hiszen azért a könyvkötés drága... bár 60 lapnál nyilván az az igazán szép az elején (első lapnál) egy csoportképpel
sokat gondolkodom mostanában ezen. 20-án lesz a bölcsis ballagás...
kapni fognak közös ajándékot a gondozónők 8virág), de szeretnék vmi személyeset...
gondoltam, hogy veszek kész vászonszatyrot, és a gyerkőc kezét akrilfestékkel rányomdázzuk.
ovis gyerek akár festhet is rá valamit.
Én valami emlékezetesre gondoltam. Ami olcsó és nem kerül Sokba. Tavaly faliórát kaptak amibe a csoport neve lett beleírva meg 2012-2013.
Most a gyerekek rajzaiból akartam egy kis füzetet CSinálni, de a nyomtatás nagyon sokba kerül és azért kell vagy 60 lap.
Valakinek valmi ötlete ami a gyerekekre emlékezteti őket. Vázát, kerámiát mi sem akarunk venni.
Most mi is ballagás előtt állunk.
Mi csoportosan szeretnénk a 4 óvó néninek ajándékot adni.Igaz csak a csoport fele,a többiek maradnak.Így mivel e teljes csoprt 3 évig együtt volt,így a szokásos évvégi ajándéknak a kép megoldás lesz,de a ballagók is valami plusz ajándékot szeretnénk adni.A váza megoldás tetszik.
Én mivel a 3 gyerekes anyuka vagyok,és gyeten,nem tudok külön mindenkinek ajándékot venni.De mivel hálával tartozok a pedagógusoknak,hogy hihetetlen türelemmel csinálták végig a lányom reggeli hisztijeit,így fontosnak tartom,hogy jelét adjam mennyire jók voltak hozzánk.A toll megoldás tetszik.Köszi az ötleteket.
Az ajándék lehet akár mien csekély nincs nagy elvárás az ember egy virágot is örömmel fogad.Óvónéni mivoltom mellett Szmk-s is vagyok és a mi kis falunkban nem jutt több 10 ezer forint személyenként,még sincs gond!
Ezt le kellett még írnom!
hanita2 kikérem magamnak az írásod!Én óvónő vagyok és semmit nem várok el senkitől,egyedül azt,hogy gondolja végig mit viszünk véghez a néha igen neveletlen gyermekükkel,amit a szülő már nem viselne el még azon is túllépünk!Nem szeretem az általánosítást és nem is tűröm!
Bocs ha kicsit kemény voltam de amit írtál köztünk szóva pofátlanság az általánosítás miatt!
Szia! MI is sokat gondolkodtunk, és ajándék utalványt adunk.
Ez lehet könyv így azt válassza amelyiket akarja, ami érdekli vagy egy bevásárló köstbontba is ahol több mindent lehet kapni, így nem fogtok tucat terméket venni
ez a kérdés most minket is érint..
pont most gondolkodom mi legyen a virág mellé
Szia!
Az én fiam is ballag az oviban, és mi azt találtuk ki, hogy minden gyerek rajzol egy-egy rajzot, rátesszük a jelét és a fényképét és befűzzük mappába. Mellé peig egy DVD lemezt, amin rajta vannak az ovis évek allatt készült felvételek, fotók, egy-egy szép vers, stb. azt hiszem ez eléggé emlékezetes lesz és nem fogják a sarokba dobni.
Remélem tudtam segíteni.
Mikor óvonő voltam kaptam egy oklevelet a picinyeimtől,benne volt,hogy dícséretes,legjobb óvónéninknek:)Képek rólam és gyerekekről.
Meg egy medált kaptam.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vegyek, 1, 5 hónapos leendő keresztfiamnak? (Nővérem babája)
- Milyen jelképes ajándékot vegyek karácsonyra elsős és harmadikos gyerekeim tanítójának?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Milyen ajándékot vegyek az 50 éves anyukámnak? Valami emlékezetes ajándéknak?
- Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet?
- Kreatívok segítsetek! Daduskáknak és az óvónőknek milyen emlékezetes ajándékot készíthetnénk/vehetnénk?