Nekem még ilyet nem mondott. Nem szeretem én sem a betétet, csak és kizárólag éjszakára tudom elviselni...mondjuk én kicsi tampont használok, nem szokott olyan sok lenni a vérzésem, így még sokszor a normál tampon is sok..
Ma voltam újabb szűrésen. Egy hónap múlva lesz eredményem. Most a doki látott egy kis méhszájsebet, azt mondta még ne aggódjunk, várjuk meg az eredményt...
A P2-nél nem kell. A legjobb a P1, de a P2 is negatív leletnek számít. Nyugodtan olvass utána a neten. Ha gyulladás vagy bármi egyéb van, az már minimum P3.
A rákszűrésem eredményében megjegyzésként leírták, hogy baktériumok és HPV minor jelek találhatóak. Ismétlés 3-6 hónap múlva. Még év elején csináltattam a szűrést és nagy felelőtlenségemre csak a héten mentem vissza a dokihoz az eredményemért. Gondoltam úgy sincs semmi baj. Erre ez van. Mondta a dokim, hogy várjam most meg a menszim és félidőben menjek vissza csináljuk meg újra. Sajnos nem nagyon tudtunk beszélni erről, mert fejetlenség volt aznap a kórházban. Ma szerencsére megjött, így 2 hét múlva mehetek ellenőrzésre.
Az volna a kérdésem, hogy volt már valaki hasonló cipőben? Gondolom, hogy igen...megosztaná velem a tapasztalatait?
Egyébként semmilyen panaszom nincs és nem is volt a szűrés óta sem.