Hozzá lehet szólni a naplókhoz? (tudásbázis)
akkor amikor ezeket írtam olyan hangulatban voltam és hogy megmondjam majdnem meg is tettem azt amit a verseimben írtam. de még itt vagyok :)
most betettem egy könyvet amihez még fogok írni, tudom hogy eléggé fura de p.l. ann rice vagy ki is írt vámpíros könyveket és nagyon népszerüek is.
úgyhogy ha nem kéret túl sokat tán elolvasnátok csak úgy átnézni hogy jó e és ha lehet akkor írjátok be ide :)
a másképpen nem jelenti a nem-et.
:)
a forma valóban sokféle lehet, nekem mindig "gyanúsak" akik ebben a szerintem igen érzékeny korszakban nem kérdőjeleztek meg semmit.
erre gondoltam.
akik soha nem lázadtak szerintem pont nem tudják.
:)
mindenesetre valóban ilyenkor figyelni is kell, mert átcsúszhat másba is a dolog.
a szakorvos szerintem túlzás, sok kamasz átmegy ezen, ki a bed beach-en rázza a seggét, más depis verseket ír.
Egy pár szülői vagy baráti kedves szó, szerintem elég ahhoz, hogy jól "élje túl" ezt az időszakot-általánosan.
Benne van az is.
Mi kinottuk. Most elborzadok azokon a kepeimen, ahogy csapoltunk egy Hobon, meg olvadoztunk Morrisontol. Bar a versiras kimaradt, meg Jozsef Attila is, de a hangulat hasonlo volt. Mi voltunk az elvont alternativosok :) akik utaljak a diszkot. Haha, de szep is vòt
Nekem tetszik. Olyan jozsefattias_zsenge_gimnazistas. Az en idomben tele volt a gimi ilyen alternativ, barsonygatyas, tarisznyas emberekkel. Ja, es halal- sminkkel :)
Majd kinovod
zsenge, és pszichiáterre érett!!!!!
csak az igazság kedvéért....
"Arat benne a HALÁL !!!! "-nekem ez elég mulatságos...
na de én nem rosszindulatbol irtam hogy gonosz vagyol, miert kell annak venni? na de mindegy
egyet- kettöt legyintek...nem számit
Amugy nem kell magyarázkodni... "A nagy embereket mindig félreértik" " (Emerson) lol
Nem tartom magamat gonosznak..... Csak válaszoltam egy feltett kérdésre!!
Nekem ez a véleményem,amit leírtam.
Mi olyan mulatságos azon,amit írtam,hogy még mindig mulatsz rajta?
Igazán elszomorít,hogy egy fiatal 18 éves lány ilyen gondolatokat ír!Még előtte az egész élet,lehetne boldog,megtalálhatná önmagát.
Mélyen sajnálom őt,igen,valóban segítségre lenne
szüksége. :((
"Halálom idelyét várom..."
Kár volt indítanod ezt a "tudatlanságbázis"-t! Ezek nem versek, ezek pszichiáter tollára való témák és sürgősen kérd vissza az iskolapénzt!
A helyesírási hibáid nemcsak az én kedélyemet borzolják, mint az látható és nagyon sürgősen ismerd meg a vesszők elhelyezésének rendjét is, mert teljesen megváltoztatják amúgyis rendszertelen szövegedet.
Legalább a címet írtad volna le helyesen:
(Megmutatom neked:)
Hozzá lehet szólni a naplókhoz? Mert ha igen, akkor az enyém nem túl népszerű, de mindegy is.
Látod a különbséget?
Erre a témaindításra mondják azt - többek között - "ne szólj szám, nem fáj fejem".
Kár volt felhívni magadra a figyelmet.
És nem kérek elnézést, mert te akartad a kritikát.
De a "halálos" verseidért vár a pszichiáter!
Ilyen versekhez mit lehet hozzászólni?
Arat benne a HALÁL !!!!
Ettől lenne a naplód népszerű?
A helyesírási hibákról nem is beszélek.......
További ajánlott fórumok:
- Hozzá lehet szólni a naplókhoz, ha a napló tulajdonosa engedélyezi!
- Mit lehet illedelmesen válaszolni azokra a jótanácsokra, amiket ismerősök adnak születendő gyerekeddel kapcsolatban, és elvárják......
- Szeretnéd, ha hozzá lehetne szólni a hoxás receptekhez?
- Miért gondolják az emberek, hogy a másiknak be lehet szólni, utasítani, stb.?
- Valószínűleg kidobott kutya bóklászik az utcánkban 3-4 napja. Kinek lehet szólni, tesznek valamit vajon?
- Ricinus naplók - szólj hozzá a ricinus naplókhoz és értesíts ha új érdekes bejegyzésed van vagy érdekes tapasztalatod :)