Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szeretnéd, ha hozzá lehetne szólni a hoxás receptekhez? fórum

Szeretnéd, ha hozzá lehetne szólni a hoxás receptekhez? (beszélgetés)


2013. okt. 8. 13:15

Szerintem teljesen felesleges, hogy képeket is fel tegyenek, mivel ez nem kimondottan sütő és főző iskola nagyon sok oldal van, aholképek is vannak de nem ahol annyiféle program van mint a HOXÁ-ban.


Vélemény írást azt javasolnám.

2011. nov. 4. 07:54
jo lenne,mert a kepeket hianyolom a receptekrol.
23. 9c8432d068 (válaszként erre: 22. - Globus)
2011. nov. 1. 11:15

Már nagyon várom,hogy legyen hozzászólási lehetőség.

Akkor talán nem kerülnének felhasonló dolgok,mint az alábbi is.:))

22. globus (válaszként erre: 21. - 9c8432d068)
2011. nov. 1. 09:07

A nutella eleve túl krémes ahhoz, hogy golyókat lehessen formálni belőle, ezt a tejszín, rum tovább hígítja.

Találtam egy másik érdekeset :)

Keverjük össze a bort, likőrt és a cukrot egy korsó, keveréssel oldja fel a cukrot, majd hozzáadjuk a gyümölcsöt.

Hűtőszekrényben legalább 1 órát, és 1 napig.

Adja hozzá a szódavíz tálalás előtt.

Ezt valószínűleg nem lehet elrontani, ugyanis egy ITAL.

2011. okt. 28. 14:39

Szia globus!


Azt hiszem,erre a receptre gondolhattál.

Na most itt jelenik meg az,amikor jó lenne a recept kiíróját megkérdezni,hogy is van ez????

Mert az én értelmezésem szerint jó a recept,mert ennek egy laza,krémes valaminek kellene lennie.

De aki nem ismeri,nem tudja miről is van szó,az hogy merjen nekiállni elkészíteni ezt?


Tehát ezért szeretnénk mielőbb a receptekhez való hozzászólási lehetőséget.



Hozzávalók:


25 dkg Nutella

3 evőkanál tejszín

3 evőkanál rum

csokoládédara


Elkészítés:


A Nutellát egy habüstben megolvasztjuk, egy másik edényben felforraljuk a tejszínt. A felmelegített tejszínhez hozzákeverjük a rumot. Ezt a keveréket hozzáadjuk a Nutellához, majd egy órára hideg helyre tesszük. Egy kiskanállal labdákat formázunk a masszából, majd a csokoládédarában meghempergetjük őket. A golyókat mignonpapírra helyezve tálaljuk,

máskülönben hűtőben tároljuk.

20. globus (válaszként erre: 19. - 9c8432d068)
2011. okt. 28. 09:23

Nem tudom elképzelni, hogy e hozzávalók összekeverése után golyót lehessen formálni, a nutellát a többi alkotórész csak hígítja.


Nutellás trüffel

Hozzávalók:

25 dkg Nutella

3 evőkanál tejszín

3 evőkanál rum

hempergetéshez csokoládédara

19. 9c8432d068 (válaszként erre: 18. - Hoxa)
2011. okt. 25. 12:50
Nagyon megköszönnénk,ha megvalósulhatna a kérésünk.
18. Hoxa
2011. okt. 25. 11:12
Már tervben volt, csak egyéb elfoglaltságok miatt még nem került sorra. Sorry.
17. globus (válaszként erre: 14. - 07c4794583)
2011. okt. 25. 11:11

Igaz! :)Gyakran írják le, hogy nem sikerült: híg lett, kemény, rágós, édes stb.

Ha kb. 45 hsz-ből egyharmada ilyen, okos ember bele se fog :)

16. wencus
2011. okt. 25. 11:08
Igen szerintem is jó lenne, ha lehetne!!!
15. 9c8432d068 (válaszként erre: 14. - 07c4794583)
2011. okt. 24. 17:28

Pontosan erre gondoltam én is,amikor felvetettem a kérdést.

Nagyon sokat lehet tanulni mások véleményéből,akár pozitív,akár negatív az a vélemény.

2011. okt. 24. 17:06
A nosaltyn meg a tutirecepteken meg az összes ilyen faintos receptlelőhelyen is hozzá lehet szólni mindenhez. Sőt, még pontozni is lehet. Én el is szoktam olvasni a kommenteket, abszolút érdekel, ki hogy csinálja. Vagy akár hogy rontotta el. :)
13. féknyom (válaszként erre: 3. - Féknyom)
2011. okt. 24. 17:04
Helyesbítek: Igen!
12. globus (válaszként erre: 9. - 9c8432d068)
2011. okt. 24. 17:02
Nem árt gondolatban előre vizualizálni a folyamatot. Pl. túrótorta is kétféle van, az egyiknél tésztában van a túró, liszttel, tojással összesütve, a másikban akármilyen tészta között vastag túrókrém.
11. c1e9612cd3 (válaszként erre: 10. - 9c8432d068)
2011. okt. 24. 16:54

sztem meg pont az ilyenek miatt nem felesleges ez a lehetőség! Ha nincs vkinek rutinja, kicsit nehezebben is tudja elképzelni, kivitelezni azt, ami másnak magától étetődő. Viszont, ha kérdezhetne, lehet pik-pak belejönne a dologba.

Ez a modernkori Horváth Rozi :)))

10. 9c8432d068 (válaszként erre: 6. - C42aaaac41)
2011. okt. 24. 16:46
Ha valaki nem süt-főz rendszeresen,vagy nem érdekli a sütés-főzés,annak biztos,hogy "halál felesleges!" a hozzászólási lehetőség.
9. 9c8432d068 (válaszként erre: 4. - Globus)
2011. okt. 24. 16:44

Osztom a véleményedet,márpedig azért,mert némelyik recept szörnyen lehetetlen. Ha nincs érzéked a főzéshez,sütéshez,bizony könnyen pórul járhatsz.

Ezért lenne jó,ha nyilvánosan meg lehetne beszélni a kérdéseket,hogy más is okuljon belőle.

És persze,ha olyan szuper a recept,a dicsérő szavaknak is helyt kellene adni.

8. 07c4794583 (válaszként erre: 7. - Globus)
2011. okt. 24. 16:38
kemény vagy! :o)
7. globus (válaszként erre: 5. - 07c4794583)
2011. okt. 24. 16:30
Pl. két tojás sárgáját habosra keverjük 30 dkg cukorral, vagy összegyúrunk 1 kg lisztet 5 dkg vajjal, 1 tojással. Vagy teszünk bele ebből is, abból is egy kicsit: sütőpor, szódabikarbóna, élesztő, szalalkáli. Biztos, ami biztos.... :D
2011. okt. 24. 16:24
Szerintem halál felesleges!
5. 07c4794583 (válaszként erre: 4. - Globus)
2011. okt. 24. 16:06
Mint például? :)
4. globus (válaszként erre: 2. - 07c4794583)
2011. okt. 24. 16:05
Némelyikhez lenne néhány keresetlen szavam... :)
2011. okt. 24. 16:05
Nem.
2011. okt. 24. 16:04
Iiiigen!
2011. okt. 24. 16:01

Személy szerint nagyon hiányolom,hogy nincs lehetőség arra,hogy a megjelent receptekhez hozzá lehessen szólni.

Szívesen tennék fel időnként kérdéseket,vagy véleményt mondanék,de ez csak privát üzenetben lehetséges.

Szerintem ha mindenki olvashatná kinek mi a véleménye egy recepttel kapcsolatosan,az sokaknak segítségére lehetne.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook