Szeretnéd, ha hozzá lehetne szólni a hoxás receptekhez? (beszélgetés)
Szerintem teljesen felesleges, hogy képeket is fel tegyenek, mivel ez nem kimondottan sütő és főző iskola nagyon sok oldal van, aholképek is vannak de nem ahol annyiféle program van mint a HOXÁ-ban.
Vélemény írást azt javasolnám.
Már nagyon várom,hogy legyen hozzászólási lehetőség.
Akkor talán nem kerülnének felhasonló dolgok,mint az alábbi is.:))
A nutella eleve túl krémes ahhoz, hogy golyókat lehessen formálni belőle, ezt a tejszín, rum tovább hígítja.
Találtam egy másik érdekeset :)
Keverjük össze a bort, likőrt és a cukrot egy korsó, keveréssel oldja fel a cukrot, majd hozzáadjuk a gyümölcsöt.
Hűtőszekrényben legalább 1 órát, és 1 napig.
Adja hozzá a szódavíz tálalás előtt.
Ezt valószínűleg nem lehet elrontani, ugyanis egy ITAL.
Szia globus!
Azt hiszem,erre a receptre gondolhattál.
Na most itt jelenik meg az,amikor jó lenne a recept kiíróját megkérdezni,hogy is van ez????
Mert az én értelmezésem szerint jó a recept,mert ennek egy laza,krémes valaminek kellene lennie.
De aki nem ismeri,nem tudja miről is van szó,az hogy merjen nekiállni elkészíteni ezt?
Tehát ezért szeretnénk mielőbb a receptekhez való hozzászólási lehetőséget.
Hozzávalók:
25 dkg Nutella
3 evőkanál tejszín
3 evőkanál rum
csokoládédara
Elkészítés:
A Nutellát egy habüstben megolvasztjuk, egy másik edényben felforraljuk a tejszínt. A felmelegített tejszínhez hozzákeverjük a rumot. Ezt a keveréket hozzáadjuk a Nutellához, majd egy órára hideg helyre tesszük. Egy kiskanállal labdákat formázunk a masszából, majd a csokoládédarában meghempergetjük őket. A golyókat mignonpapírra helyezve tálaljuk,
máskülönben hűtőben tároljuk.
Nem tudom elképzelni, hogy e hozzávalók összekeverése után golyót lehessen formálni, a nutellát a többi alkotórész csak hígítja.
Nutellás trüffel
Hozzávalók:
25 dkg Nutella
3 evőkanál tejszín
3 evőkanál rum
hempergetéshez csokoládédara
Igaz! :)Gyakran írják le, hogy nem sikerült: híg lett, kemény, rágós, édes stb.
Ha kb. 45 hsz-ből egyharmada ilyen, okos ember bele se fog :)
Pontosan erre gondoltam én is,amikor felvetettem a kérdést.
Nagyon sokat lehet tanulni mások véleményéből,akár pozitív,akár negatív az a vélemény.
sztem meg pont az ilyenek miatt nem felesleges ez a lehetőség! Ha nincs vkinek rutinja, kicsit nehezebben is tudja elképzelni, kivitelezni azt, ami másnak magától étetődő. Viszont, ha kérdezhetne, lehet pik-pak belejönne a dologba.
Ez a modernkori Horváth Rozi :)))
Osztom a véleményedet,márpedig azért,mert némelyik recept szörnyen lehetetlen. Ha nincs érzéked a főzéshez,sütéshez,bizony könnyen pórul járhatsz.
Ezért lenne jó,ha nyilvánosan meg lehetne beszélni a kérdéseket,hogy más is okuljon belőle.
És persze,ha olyan szuper a recept,a dicsérő szavaknak is helyt kellene adni.
Személy szerint nagyon hiányolom,hogy nincs lehetőség arra,hogy a megjelent receptekhez hozzá lehessen szólni.
Szívesen tennék fel időnként kérdéseket,vagy véleményt mondanék,de ez csak privát üzenetben lehetséges.
Szerintem ha mindenki olvashatná kinek mi a véleménye egy recepttel kapcsolatosan,az sokaknak segítségére lehetne.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Te szeretnéd ha a párod bent lenne a szülőszobán?
- Te szeretnéd tudni, ha a férjed szeretőt tart?
- A házasságról...Ha nem akar házasodni a partner, de te szeretnéd, hogy orvosolnád?
- El tudsz -e képzelni olyan élethelyzetet, amikor már lehet nem szeretnéd folytatni az életet?
- úgy alakul az életed ahogy szeretnéd?