Te szeretnéd tudni, ha a férjed szeretőt tart? (beszélgetés)
Régi a téma, de bármelyik családba előfordlhat.
Valahogy megpedzeném neki a dolgot.
Ha esetleg tudnám hol találkozgatnak, ami igencsak nyílvános hely, oda hívnám kávézni / sütizni, esetleg moziba. Hogy lássa. Talán kicsit úgy kellene viselkednem, ne vegye észre : hogy én már régóta tudom.
Nna az utóbbit elég nehéz leszinészkedni.
Én hamar rájöttem a mi esetünkbe. Nem is titkolta... Nem lett válás nálunk.
Volt főnököm feleségének volt pasija. Beült a pasi autójába és elmentek. Ahol történt ez, előfordul, hogy bevisznek minket, a városba. Ez a helyszín, zárt kertbe volt.
Gyanítom azért viselkedett úgy velem, ahogy. Sejtette hogy én tudtam, és nem szóltam neki.
Ráadásul kert szomszédok is voltunk.
Csupán betartott. Legalábbis szerintem azért nem kerültem vissza a terembe.
Ezt írtad: Igen, szeretném tudni, hogy el tudjak válni.
Általánosságban? :o) Ezek szerint a mondatod kissé félrevezető volt..
Én? Miért válnék el?
Általánosságban beszéltem a kérdésről.
Ez a szösszenet elgondolkodtató lehet mindenki számára...
Karinthytól egyszer megkérdezték: "Jó nő a feleséged?"
Azt válaszolta: "Ízlés kérdése. Nekem nem tetszik."
:o) Én azért nem szeretném, ha egyszer a férjem így nyilatkozna rólam..:o)))
A vicc mögött mégis mély igazság rejlik. Sok férfi általában nem álmai nőjét választja társul. Mert nem nehéz belátni, hogy a szexistennő-ősanya combo csak különleges csillagállás esetén állhat össze. És mivel a fickók tisztában vannak ezzel, szomorú bár, de előbb utóbb beleegyeznek a kompromisszumokba. Na de ekkorába?
..A 45 éves Feri legalább megpróbálta. Bátran odaállt a kihívás elé. Nem tehet róla, hogy kudarcot vallott.
-Az igazival élsz?-kérdeztem tőle, erre mint akit a darázs csípett meg, rávágja: Hát persze!
Majd rövid fejvakarás után: Nem egészen.
-Ha még egyszer újrakezdeném össze tudnám rakni az ideális nőt. Eddig csak sodródtam, mint a legtöbb férfi.
Rendes nő a felesége, gyereket nevel, háztartást vezet...ennek ellenére Feri szeretőt tart, mert valami mégis hiányzik. A feleség pedig homokba dugja a fejét és tűr...
Nem, hogy szeretném tudni.
Biztos megtudnám.
A többit a fantáziádra bízom...
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Te szeretnéd ha a párod bent lenne a szülőszobán?
- A házasságról...Ha nem akar házasodni a partner, de te szeretnéd, hogy orvosolnád?
- El tudsz -e képzelni olyan élethelyzetet, amikor már lehet nem szeretnéd folytatni az életet?
- Szeretnéd tudni, hogy fiú vagy lány?
- Szeretnéd tudni a második babád nemét?