HoxAkasztófa helységnevekkel! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: HoxAkasztófa helységnevekkel!
Sziasztok!
Nem a rekordokra kellene figyelni (csak egy kicsit), a játék a fontos!
Kaptam már rengeteg ilyen üzenetet, és ezekben az esetekben az volt a gond, amit az előbb leírtam.
Egyébként minden éjfélkor újraszámolja a rekordokat a rendszer, tehát ha valami nem stimmelne, az ilyenkor helyre jön, de a tapasztalat azt bizonyította, hogy hiba nincs.
Sziasztok!
Nekem is ez a gondom....
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hol van Szorgalmatos helység, mert már többször megfejtettem, de nem ismerős. Megnéztem az irányítószámos könyvben és ott nem jelzik.
Szomorú vagyok:-(((
Alig vártam, hogy előjöjjön a szülőfalum neve, és nem találtam ki. Brühühüüü!!!
Nekem is tetszik most már, és szerintem nem is olyan nehéz. Bizonyos tájegységeket ismerni kell, és elég hamar beugrik a név. Bár nálam is előfordult már, hogy amit jól ismerek, mégsem ugrik be, és nem tudom megfejteni. A legnehezebbek - mint a másiban is - a 3-4-5 betűs szavak kitalálása.
Jó játékot mindenkinek!
Szia Hoxa!
Szeretném megkérdezni, hogy a 25. pontban kérdezett törzstagsági pontokkal kapcsolatban született-e döntés. Vagy létezik, csak én nem tudok róla. Köszi előre is a választ.
Nagyon szeretem,egyik kedvencem!
Annyi minden van már itt,hogy máshová már alig van időm átmenni.
Sziasztok!
Hoxa, szeretném megkérdezni, hogy tervezitek-e, a két új játéknál is a 10. kitalált szó után járó 1 törzstagsági pont bevezetését.
Nagyon jó játék... Nem baj - szerintem -, hogy kicsit nehéz...
Köszi:)
Szia Hoxa!
kb. ezt akartam én is mondani azzal, amit leírtam. Tulajdonképpen nekem, és gondolom másoknak is 3-4-5 betűs helységnevekkel akad nehézségük. Amúgy jó sok helységnevet szedtetek össze, vagy benne van mind a Magyarországon lévő összes helység neve? Minden esetre egyre jobban élvezem én is.
Az ismertebbek is benne vannak, pl. Budapest. :)
Pontosan 3052 helységnév. Az, hogy kinek mi az ismert, biztosan változik. Én dunántúli vagyok eredetileg, és pl. az Alföldön nem jártam túl sok helyen. Más meg lehet, hogy pont fordítva van ezzel. :)