Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki? (beszélgetés)
Arra lennék kivancsi,aki a top 50 ben volt itt hoxán a pontjaival,hova lettek,miert nem léptek be?
Esetleg ha valaki tud róluk valamit,mi tortenhetett veluk,kérem irják meg. 🌷
divat...
majd visszajön:)))
tegnap volt egy lány aki jelet küldött. rámentem az adatlapjára láttam reggel regisztrált. mondom jólvan, nemérdekell.
este gondolkodok, mondom küldök neki vissza jelet meg üzit, hátra valami régi,-új ismerős.
de már nemtudtam mert töröltette magát. na én ezt nem értem, ennek mi az értelme.
Részemről is vége ennek a történetnek!
Ez az idézet az egyik kedvenceim közé tartozik!
"A butaság talán mégis agresszívebb, mint a kapzsiság és a kegyetlenség. A kapzsi vagy kegyetlen emberrel, ha másképpen értelmes, végül is meg lehet alkudni. De a buta ember életveszélyes, mert kiszámíthatatlan és megközelíthetetlen. Nem lehet vitatkozni vele. Csaknem lehetetlen védekezni ellene; el kell viselni, mint a sorscsapást. Kíméletlensége, önzése, szívóssága pokoli.
Márai Sándor"
Alapvetően jó fórum lett volna,csak sajnos félrement.....mindenki kedves volt!
Szívesen csacsogtam volna akár komoly témákról is természetesen!
Igaz,a hozzászólók korosztályáról lövésem sem volt..jó kis csapat lehettünk volna!
Na,nem baj,majd legközelebb,hátha...
Ez nem bántás.
Miért ment el?
Mert egyszerűbb nem szembenézni a valósággal, hanem megfutamodni.
Igazából senki nem bántotta, csak nem bírta az igazságot messziről sem.
Bocs!
Nem hiszem hogy Ő lett volna.
Tényleg buta játék volt.
További ajánlott fórumok:
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Miért nincsenek párkapcsolatok?
- Mit tennél, ha gyermekedről a szalagavatón derülne ki, hogy nincsenek barátai az osztályban?
- Miért van az hogy az ember szülei nincsenek a gyerekük segítségére ha a helyzet úgy kívánja?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?