Hoxa, segíts! (beszélgetés)
Kedves Hoxa!
Ma kaptam 2 képeslapot Bnedorától, de nem tudom őket feltölteni. Mit kellene tennem? Rochlitz Szilveszterné, Ágnes
Szia! Milyen telefon ez? A Chrome és az Opera mini friss verzió?
Ha beírod pontosan a böngésző címmezőjébe, hogy httpS://www.hoxa.hu (fontos, hogy az S ott legyen a http után), akkor is ezt írja?
Furcsa amúgy, mert nincs lejárva a tanúsítványunk a szerveren, olyankor írna ilyen hibaüzenetet.
Telefonon nem jön be a Hoxa(a Kvízlabirintus sem), két böngészőn is próbáltam. A Chrome azt írja ki, hogy: Az ön kapcsolata nem privát. A támadók megpróbálhatják ellopni a www.hoxa.hu webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit, hitelkártyaadatait).
Az Opera Mini ezt írja: A weboldal nem elérhető. Az oldalt törölhették, az URL pontatlan, vagy valamilyen egyéb hiba történhetett.
Tudnátok segíteni?
Kedves Hoxa!
Köszönöm a választ!
Üdvözlettel, Rochlitz Szilveszterné 2.
Kedves Hoxa!
Segíts légy szíves! Így még nem jártam, a Bnedora-tól kapott két képeslapot nem tudom feltölteni, mert a képek ugyan jpg-ben vannak, de mikor fel akarom tölteni, akkor azt írja ki, hogy nem lehet, mert nincsenek jpg-ben! Nem tudom, mit tegyek!
Üdvözlettel, Rochlitz Szilveszterné 2.
Kedves Hoxa! Van 2 képeslapom, amit nem tudok megnyini!
Köszönöm, ha segítesz!
Üdvözlettel: Rochlitz Szilveszterné 2
Kedves Hoxa:)
Pár perccel ezelőtt a Bakancslistás játékban a napi feladat megoldásáért 3 extra szöveges kártyát kaptam....
Egy célduplázóst, egy küldhetsz ajándékpontot valakinek,és egy olyat ami az elveszített extra kártya helyett, ugyan olyanná változik....
Kiválasztottam a duplázós kártyát ,meg is duplázta a kért feladatot,de nem az a kártya tűnt el,hanem az amelyik átváltozott volna..A duplázós pedig megmaradt....
Hogyan lehetséges ez?
Köszönöm ,ha reagálsz a kérdésemre.
Szia! Köszönöm a segítségedet.
Valóban, a kepkuldes.com oldalon feltöltött képek alapesetben 2 év után törlődnek.
Szép napokat kívánok és még egyszer köszönöm!
Szia! A kepkuldes.com oldalról eltűntek a képek, amiket betettél a naplódba.
Pl ez ki is írja: [link]
Nem tudom, mennyi ideig őrzik meg a feltöltött képeket. Nem lehetséges, hogy ez az időkeret járt le?
Szia Hoxa! Mi lehet az oka, hogy több száz képem törlődött a naplóimból!
Pár éve ugyanez történt, akkor vissza töltöttem a képeket a naplókba! Így semmi értelme, hogy naplót vezessek! Másik portálon ugyanezt a kép feltöltött használom, ott nem törlődtek a képek!
Köszönöm
Kedves Hoxa!
Nem tudok képeslapot feltenni az oldalra. Mi lehet az oka? Köszönöm segítségedet.
Kedves Hoxa!
Ismét segítségedet szeretném kérni. Ma már másodjára szúrt ki velem a gép. A Bakancslistás fórumban az elsőt leírtam. Most olyan történt velem, hogy volt 2 utolsó kártyát előre hozó extrám. Az utolsót előre szerettem volna vinni a másikkal, erre kaptam 2 különböző kártyát, de nem az utolsót előre hozó extrát. Most mi történt? A kettőzőt értettem, de itt hogyan fordulhatott ez elő.
Köszönöm segítségedet.
Kedves Hoxa!
Segítségedet szeretném kérni, amennyiben módod áll megnézni, hogy mi történt az előbb a Bakancslista játékomban.
A sorom végén kettőző extra volt, amit megkettőzni szerettem volna egy másik ilyen extrával. Erre mit csinált a gép, 2 db szobrot kaptam helyette. Miért?
Köszönöm segítségedet!
Szeretném törölni a "virtuális szex" c. klubomat.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek!
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Férfi meddőség! Segítsetek!
- Mi a véleményetek azokról a hoxás társainkról, akik önként segítséget ígérnek, de amikor tényleg szükségünk van rájuk, eltűnnek?
- Zalakaroson lakó Hoxások! Segítsetek kérlek szilveszteri program szervezésében.
- Olyan Hoxástól szeretnék segítséget kérni, aki adóügyekben járatos!