Hoxa portálja és a párom (beszélgetés)
Az én férjem is be szokott nézni, de csak az őt érdeklő (férfias) fórumokba olvas bele, és néha felveszi a dominókat. A tévében a sportot jobban szereti:-D
Lekezeli, hülyeség... szerinte.
Ő meg máshol lóg néha órákat is. Aaaaz nem hülyeség!
Az én párom is fent van de fele annyit nem irogat mint én.De amikor feláll a géptől már mondja "Gyere vár a hoxa és a csajok!":)
szereti ő is:)
de nem annyira mint én
Ez jó! :)
Az én párom ugyan így szokta: "Na mi van Hoxa?!"
Ő is hülyeségnek tartja.
Néha ő is beleolvasgat, de mivel nem ismeri a témákban az előzményeket, hamar elveszti a fonalat, és csak legyint.
elmondom, bocsesz, de nem tudok írni...
Az én férjecském úgy szokott hazajönni, hogy na mi van hoxa. Ő egy hülyeségnek tartja, amolyan női szszélynek:p De egyébként engem nem zavarna ha elolvasná amiket írok, még akkor sem amikor épp őt szapulom a naplómban, hiszen neki is lemondom ugyanazt.
Beleolvasott...nyomozott...ellenem ír...összekuszált mindent...
Morphi! Hiányzol! :oDDDDDDDDD
:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
És tényleg az! :o))))))))))
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Milyen szerencsés vagy?!?! ;oDDDDDDDDD
mondogatja, hogy a dominó az első és csak utánna jön ő de amikor lehet, még néha éjjel ismegnézi nincs-e dominőóra, illetve nem lehete-e olcson vásárolni.Vagyis elfogadta.
az enyém jókat röhög rajta:)
A férjem is Hoxázik, főleg dominózik. Máris megelőzött, hát nem bosszantó?
Engem nem zavar, itt is elférünk egymás mellett :)
nincs párom,nem kukkant bele ....
Változtass jelszót és ne pipáld ki a kockát.
Az én páromat nem érdekli a hoxa,de nekünk is egymás mellett van a két gép,de néha azért idepillant és kérdi hogy még mindig ezen az oldalon vagy? (pár ora :)
Nem szeretném ha elolvasná az irományimat,meg úgy egyáltalán. Köze semmi.
Csak 1 a baj, automatikusan beírja a jelszót (nem tudom hogyan lehet kiküszöbölni).
A másik,hogy rögtön látszanak a témák és lehet éjjelente ő is olvasgatja.?
Kár,hogy a fórumokat és a hozzászólásokat bejelentkezés nélkül is el lehet olvasni. :(
A kedves férjecskémet jobban érdeklik az autó és motor alkatrészes oldalak. Úgyhogy, úgy van vele, hogy ezek csak olyan női oldalak! :))
A párom még a gépet sem tudja kezelni ! :))csak néha belenéz ,hogy én mit csinálok ,és milyen oldalon vagyok éppen ! :)))
Nekem meg nincs párom, ugyhogy nyugodtan hoxázhatok. :)))
emberem azt szokta mondani:na menj fuxázz egy kicsit :)
Néha megkérdi a drága,hogy mi újság a Hoxán,de nem regizett,és nem is olvas bele a fórumokba.
Az én párom nem hoxa-zik,sőt,a számítógéppel sincs nagy haverságban.De mikor már két perce szemforgatva ülök a másik szobában,mindig mondja,hogy menj hoxázni!Tudja,hogy nagyon-nagyon függő vagyok.
Az én párom sokszor lesi ,hogy ugyanbiza mit lehet itt ennyit időzni ,mi olyan jó benne???
Bele olvasgat aztán azt mondja neki ez magas:DDD
Az én párom sosem kukkant ide,utálja a szgép közelségét is:)
én párom elvan de szeret itt lenni de nem zavarjuk egymást söt ö szokta mondani jöni akar menyek már innen
További ajánlott fórumok: