Hoxa függők ide! Miért vagy naponta? (beszélgetés)
Ez az egyetlen szórakozásom. Csak ezek a nagyon kedves virtuális barátaim vannak, a valóságban nincs senkim, akihez ennyire kötődnék.
Még ha úgy is van, ahogy Harmatcseppecske írta...
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.
A férjem humoránál fogva azt mondaná, hogy:
BAT
azaz
Boldoguljatok Ahogy Tudtok.
Azért jövök naponta, mert sok kedves embert ismertem meg itt és hiányoznak, ja és lehet, hogy függök is a Hoxától:))))
Ebbe mélyen még nem gondoltam bele.;)
Nyugdijas vagyok néha be pillantok és sajnos ragadok.
BOLDOG BÉKÉS GAZDAG UJ ESZETNEDŐT KIVÁNOK MINDEN HOXA IMÁDONAK ÉS KEDVES CSALÁDJÁNAK
Fogyásügyben keveredtem ide. Nem tartom magam függőnek, pl. sokszor nem kapcsolom be a gépet ha otthon vagyok, csak mert Dominóra van.
De a munkahelyemen gyorsabban megy az idő, ha néhány percig éppen nincs elvégzendő feladatom. Ezeket az üresjáratokat töltöm itt ki.
Hali:)
Megint bekukk,és kicsit itt is ragadtam.
A betegségem kapcsán keveredtem ide,és itt is ragadtam,nap mint nap megosszuk az ezzel kapcsolatos történéseket.
Más különben vannak érdekes fórumok,most már nem hagyom ki a szavazást sem,szóval függővé tett teljesen :)
Én is függő vagyok:D
Dominó óra
Naplók,és tornás fórumok,persze nem órákat töltök itt,de naponta bekukkantok:-)
- Dominózok
- jó ötletek
- egyes témákban "több szem többet lát" :-)))
Sziasztok!
Én anno a keresőben nézelődtem,mikor feljött ennek a portálnak a tudásbázis egyik oldala...
aztán beleolvastam pár fórumba és itt ragadtam..
Majd naplót kezdtem írni és olvasni..így a kérdésre a válasz:azért vagyok naponta,hogy beleolvasgassak olyan fórumokba és naplókba,amiket már egy ideje nyomon követek..
Szeretek itt lenni:)))))
Én tök véletlenül találtam erre az oldalra, amikor egy olyan fórumot kerestem a neten, ahol kiírhatom magamból hatalmas fájdalmamat, Goldi kutyám elvesztését. Nagyon jó volt, h találtam olyan embereket, akik hasonló gyötrelmeken mennek keresztül, sokat segített.
Azóta itt ragadtam, naplót nyitottam, olvasgatok és fórumozgatok. :-)
Örülök, hogy jól érzitek magatokat az oldalon. Persze ez nem az én érdemem, hanem nagyrészt a jó társaságé, ami egy-egy topikban, klubban össze tud gyűlni és sok segítőkész emberé, akik itt fórumoznak, vagy írnak a tudásbázis kérdéseire.
Függők ne legyetek, csak egészséges mennyiség javasolt, még belőlünk is. :DDDDDD
Nagyon sok kedves és értékes embert ismertem meg és
tartjuk a kapcsolatot.
Sziasztok!
én imádom ezt az oldalt!!!!Tavaly találtam rá,mikor terhes voltam.Minden nap jövök olvasgatok beszélgetek.:)
Már függő vagyok.Szerintem nagyon jó!Nagyon sok kismama életét megszinesíti.de nem csak kismamákét hanem olyanokét is akik amúgy egyedül lennének!!Itt senki sincs egyedül!Hála érte Hoxának hogy lett ez az oldal!!!!:)
Dominózom,olvasgatok,tanulok is,receptmániám van...
Szóval sokoldalú ....Imádom.
először a képeslapokat jöttem megnézni,
utána beléptem és azóta maradtam, ennek már két éve :)
aztán saját fórumom és klubom is van, szóval a csapatért is jövök :)
végül az új fórumokat is szeretem nézegetni :)
További ajánlott fórumok:
- Hány pontot gyüjtesz kb naponta a hoxán?
- Hány puszit, csókot adtok a párotoknak naponta?
- 130 nettóért utaznátok 2 ó 40 percet naponta tömegnyomorban?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Naponta többször "eltűnik" a Hoxa nálam
- Rokonom lába eltört, gipszbe tették, és amíg így van, naponta vérhigítót kell beadnia magának. Miért?