Naponta többször "eltűnik" a Hoxa nálam (beszélgetés)
Nekem most is folyamatosan szarakodik a Hoxa...
Állandóan belassul, hogy kattinthatok Bármire, nem akarja betölteni... :((
Sziasztok!
Az elküldött leveleim is eltűntek, vagy csak a kapottak?
A Hoxa segíts-ben ezt írta ki Speedz:
Speedz 2010-05-04 12:22
Ha ma olvastad el őket, sajnos ez az infó is elveszett. Igazából minden, amit délelőtt csináltatok az üzenetekkel, mivel backupból kellett elővennem a hajnali állapotot.
Ha én hosszú üzenetet, vagy hsz.-t írok, akkor..., mivel már az iwiwnél is megszoktam, hogy pont akkor tűnik el minden, amikor már küldeném, azt csinálom, hogy megnyitom a gmail levelezésem, és oda másolással elmentem, megelőzve, hogy így járjak...
Így, ha pont akkor tűnik el pont a Hoxa,a vagy az iwiw, akkor a gmailben soha nem tűnik el, mert az automatikusan ment mindent...
Már én is pont nyitni akartam egy ilyen fórumot. :D
Na és mikor nem jön be a dominó óra utolsó percében...
Szóval nem vagyok vele egyedül...:-D Már azt hittem, ez egyéni "szoc.probléma"...:-D
De nálam kábé múlthét péntek óta áll fenn ez a helyzet.
Sziasztok!
Csak velem esik meg napjában többször, hogy válaszolnék egy hozzászólásra, vagy csak esetleg új oldalt nyitnék meg itt a Hoxán, és eltűnik az egész, csupán egy fehér kép látszik? Elég dühítő pl. hogy egy csomószor próbáltam hozzászólni az egyik fórumhoz, és mindig elveszett, amit írtam. És ha ez történik, akkor utána elég hosszú ideig képtelen vagyok megnyitni.
Próbáltam már az internetbeállításoknál átállítani, hogy ne a tárolt lapot töltsem le, de ez sem segített. Más oldallal sincs ilyen gondom, így nem hiszem, hogy az internetemmel lenne a probléma.
További ajánlott fórumok:
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- L-Carnitine: Ti csak edzés előtt veszitek be vagy naponta többször is?Tapasztalat?
- Milyen vizuális élmény az, amit akár percekig vagy naponta többször szívesen néznél?
- Naponta többszöri alhasi "mocorgás" mitől lehet?
- Elmúlott 2 éves pelusos gyereket érdemes naponta vagy akár naponta többször is bilire, wc-re ültetni hátha átszokik, vagy nem? Szerinted?
- Naponta többször babahintőporozom magam, szinte az egész...