Hová vigyem a nagyon szépen rajzoló lányom milyen foglalkozásra? 3 éves (beszélgetés)
erőltetni én sem szeretném. de kiprbóálnék valamit. Korábban jártunk maszatolóra, de azt már kinőtte úgy érzem.A menyed hová vitte? mi a neve pontosan? Mert én rákerestem a neten de nem találtam 3 éveseknek szakkört és rajzos foglalkozást.
Köszönöm :)
Szia!:)
3 éves létére,sztem nagyon ügyes!!!!Nézz körül,hogy van-e nálatok szakkör gyerekeknek,egyenlőre még ez is elég lenne Neki,aztán később lehet tovább vinni.Én is festek eladásra,ha ezen az úton szeretnéd majd tanítatni,vannak festők,akik magánban vállalnak diákokat,sok technikát lehet Tőlük tanulni,sztem többet mint a suliban.
Nem rossz a cicás rajz valóban:)
De ne vidd még sehova. Gyakoroljatok:)
Még nagyon kicsi:)))
Én nem vinném:)
A fiam is nagyon szépen rajzolt és rajzol is. 4 évesen rajzolt egy családi képet, azóta is őrzöm:) Amikor 12 éves volt, akkor járt az unokatesóm tanárképzőbe és az egyik órára kértek tőle gyerek rajzot családról, hogy elemezzék. Átjött a fiam rajzolt egy nagyon jó családi képet és odaadtam neki a 4 éves korában rajzoltat is. Az eredmény az lett, hogy a 4 éves korában rajzolt család kb. 10 évesnek megfelelő volt a 12 éves korban rajzolt 8 évesnek :) Én mondjuk nem igy láttam, de én nem vagyok szakember:)
Igen, szeretem a munkámat és jól megélek belőle:)
3 évestől tényleg jó! :)
Szerintem egyenlőre ne vidd sehova. Rajzoljatok sokat, fejlődik, alakul még a képessége.
Sok sikert. :DD
Lehet, hogy kicsit eltúloztam, hogy nagyon szépen rajzol azt a korához képest kell érteni :)
Van egy cicás rajz, és a minap leírta a nevét. Feltöltöm a profilomba mindjárt :)
3 éves :)
és megbántad, hogy nem rajzolsz főállásban? szereted a mostani munkádat? megélsz jól belőle? :)
Mennyi idős a kislányod?
Engem a suliba "fedeztek fel":) 5 évig az összes rajztanár velem foglalkozott. Vittek egy csomó helyre, ahol tanulhattam a technikákat, valamint rajz szakkörre is jártam (akkor még volt ilyen). A rajzaimat, festményeimet, szobraimat mindig küldték gyermek versenyekre. Nem tudom, hogy most vannak e ilyen lehetőségek. Aztán a pályaválasztásnál számomra egyértelmű volt, hogy mi leszek, de az osztályfőnököm hatására a szüleim nem engedtek a képzőművészeti szakközépbe, mert abból nem lehet megélni. Arra gondoltak, hogy legyek divat tervező, igy ruhaipari szakközépbe mentem, és mire kijártam más szakmában folytattam a tanulmányaimat...
Szintén így gondolom!Az én kicsi lányom most 7 éves.Nagyon tehetséges kis művész!Már az oviban is kitűnt a rajztudásával.De nem bántam meg hogy nem értékeltem túl.Az iskolában annál nagyobb,és több dicséretet kap.Az 1. év nagyon fontos a gyerekeknek.
Ha tehetséges úgyis ki fog tűnni a többi közül.Az iskolában amúgy is több lehetőség van a gyerekek továbbfejlesztésére.
szerintem sem...ha tehetséges, akkor az úgyis megmarad nála:-)
viszont ha erőltetve van a dolog, akkor meg is utálhatja...és a későbbiekben sem fog a tehetség kibontakozni emiatt.
Szerintem még sehova
Kicsi még. Akkor rajzoljon, amikor kedve tartja, ne akkor,amikor más mondja neki.
Ha marad a tehetség, akkor kereshetsz olyan iskolát, ahol erre külön figyelnek.
További ajánlott fórumok:
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- Kóbor kutya! Ugyan ki foglalkozik velük? Most már nagyon elegem van!
- Faliképet diavetítővel? "Ha van diavetítőd vagy tudsz szerzni, azzal nagyon egyszerű, beállítod a diavetítőt és körbe rajzolod"
- Tud valaki Miskolcon külföldi munkaközvetitéssel foglalkozó megbizható céget? Nagyon érdekelne.