Hová tűnt bared?Tud valaki róla valamit? (tudásbázis)
Aki érdekel, a ma esti Naplóban, a tv2-n egy nagypályás csalót mutatnak be, illetve lesz róla szó.. rengeteg embert károsított meg..
Igen-pont ahogyan írtad!!A legjobb az egészben,hogy RENGETEG lehetősége van MÉG!!Az online felületek tárháza-vele a "megértő" emberek,akik még nem veszítették el a hitüket.Mind kihasználhatók.
nem teszitek ide be? Hátha tud valaki valamit róla.. esetleg ismerik stb..
[link]
Kisebbség...:)nos Bared is az. a maga módján.....)
Bár én is károsultja vagyok..
most szőke leszek, mert nem értem...
Van egy nő, aki megkárosított jó pár embert... a rendőrség pedig szabad utat adott neki...
ő meg röhög a markába és vissza sem kell adnia a pénzt...
majd pedig folytathatja ott, ahol abbahagyja...
mikor másnak is leesik a tantusz, akkor azok is feljelentik...
majd őket is elutasítják...
majd ismételten röhögni fog a markába, de most már a térdeit is fogja csapkodni közben...
és így folytatódik tovább...?????
SZÁNALMAS... :(
ELKESERÍTŐ...:(
?????
Mit jelent, hogy mindenkit visszautasítottak?
mindenkit visszautasítottak
lezárták mindenkinek a nyomozást? vagy van valakinél valami fejlemény?
Csodálkozol ilyen bejegyzés után?
"716. Panther86 2012-11-27 11:45
Mindenki szídja a rendszert... De a topic címét már kevesen tudják elolvasni. Sok szomorú történet van, mindennek meg is van a maga helye, de ez a topic Baredről szól, aki egy hét címeres csaló. Megértem hogy másokat is átvertek, de ha azt nem Bared tette nem itt kellene megosztani. Igen a rendszer is rossz, de még rosszabbá tesszük ha nem figyelünk..."
Ó, tényleg elnéztem a 12 végű számokat hónapra, az év helyett..
Még a fénykép is le van cserélve egy kutyusra.
Pedig belépett, éjjel láttam.
nem lépett be..mármint ezen a néven nem.. a többit nem tudjuk :)
Persze,mindenki úgy él,ahogy tud bizonyos korlátokon belül.Nem tudom mit szólnál hozzá,ha bizonyos körök minden évben megdézsmálnának,ellopnának a termésedet,mert ők úgy élnek ahogy tudnak.
Láttátok, hogy belépett azóta bared?
Akkor a te logikád szerint a szadista hadd kínozzon macskát a gyilkos pedig hadd öljön embert, mert ők csak így tudnak élni. A közösség meg le van szarva. Köszönjük Emese.
Mindenki úgy él ahogyan tud és Barednek ilyen megélhetési formája van volt és lesz.
Kész... Bared biztos sokat segédkezett az autólopásban, mert ez a topic már csak az autós ügyről szól... Miközben bared feltehetőleg újabb embereket károsított meg.
Mindenki szídja a rendszert... De a topic címét már kevesen tudják elolvasni. Sok szomorú történet van, mindennek meg is van a maga helye, de ez a topic Baredről szól, aki egy hét címeres csaló. Megértem hogy másokat is átvertek, de ha azt nem Bared tette nem itt kellene megosztani. Igen a rendszer is rossz, de még rosszabbá tesszük ha nem figyelünk...
Persze,mert marha hihetetlen egy eset....
SÜNIKE,A vő jelölt kapott vissza 560akárhányezret,igen jól érted!:)Nem a 800-at,amit fizetett az autóért.
A volna kimaradt, az eladó mért kapott volna...
Nincs elírva...,az eladó nem a 800 ezret fizette vissza a vőjelöltnek,hanem csak 565-öt,egyéb amortizációs költségek miatt...:(Ennyit nyert az eladó az üzleten!:( Ezt engedi a jog!
További ajánlott fórumok: