Hová tűnt a TéVé6 csatorna?Nálatok van?(Digi-sek!) (tudásbázis)
A South parkot mi is nagyon sajnáljuk..
Gondolkodunk a váltáson.
Nem tudott megállapodni a Viasat valamint az MTV Network és a Digi TV, így januártól lekerül a kábeles és műholdas terjesztésű platformjukról a Viasat TV6, a Viva TV, a Music TV és a Comedy Central.
(Ezt a netről másoltam ide.)
Hát nem tudom én is ugy olvastam.
De remélem de remélem men igaz mi nagyon sokat nézzük este Miami helyszinelőt és a dr csontot:))
De irtam a digiseknek levelet hogy várható e vissza a csatornák közül valamelyik és,hogy milyen csatornákat akarnak még elvenni?
Erre azt irták hogy 30napon belül válaszolnak:((
DE felfogom hivni öket hétfön aztán kiderül minden:))
Én hallottam, hogy meg fognak szűnni, de hogy mikor, azt nem...egyszer csak nem volt..
A TV6ról egyáltalán nem tudtam, és most csak sípolás van a helyén.
Amúgy nagyon utálom e digiseket. Hozzánk több,mint három hónap után jöttek ki, de úgyhogy már kicsaptam a balhét...mondtam, nem muszáj velük kötnöm a szerződést, erre azt válaszolta egy srác a vonal túlsó végén, hogy "hát szíve joga hozzá"..Mondom ez a válasz, ahelyett, hogy azonnal intézkedne? Akkor kapcsolja a felettesét...másnap érdekes módon jelentkeztek szerelni...
Jaaa Tudom mi a gond!
TV6 = TéVé6 . :-)))))
Elhiszem! :-))
Van akváriumod? :-DDDD
Elhiszed,hogy beírtam a keresőbe?
Ha nem az se érdekel..:D
egy kisbetűs nicket miért írjak nagybetűvel?
nem baj ez is egy felesleges topic :-)
El van a többi felesleges között ... máskor a keresés és a gugli legyen a barátod.
gyk.. 12.10. én volt egy hozzászólásom ez ügyben!
Vagy ... a keresés elvárása túl nagy kérés tőlem? :-)))
Még jó,hogy öregszem:-)
Felháborodásom annak volt köszönhető,hogy a "tudatlan nyárilányka" kifejezést magamra vettem,nem tűnt fel,hogy ez a nick-ed,mivel Mackó Úr nem nagy betűvel írta,így általánosításnak véltem.Akár a rövidítését is.
Segítségképpen a cs.é.t.h.m.v.m.b.-k nek bemásolom azt az oldalt ahol lehet nézegetni az általános szerződési feltételek változásait.
Erről azt kell tudni, hogy 1 hónappal a változás előtt ki kell tenniük a netre és az ügyfélszolgálati irodákba és ha valami gondod van jelezheted.
Nem védeni akarom a Digi TVt de az aszf változásban már rég benne volt! én is felvetettem már több mint egy hónapja itt a fórumon, illetve a net is tele volt ezzel a hirrel tehát a kis tudatlan nyárilányka tájékozódjon és aztán háborodjon fel.
Egyébként amikor felreppent a hír az adóeltüntetésekröl én számoltam és úgy döntöttem, hogy nem lépek. Nem éri meg váltani. Bövebb infót egyébként a hozzászólásaimban illetve a Digi weboldalán és a gugli segítségével találtok!
Engem is felháborított,hogy csak úgy minden előzetes bejelentés nélkül eltüntetik a Vivát és az MTV-t.
Nem mintha nem tudnék élni nélkülük,de azért..........
Közben mondom az infókat férjecskémnek,azt mondja,váltsunk szolgáltatót.
De mondom,akkor nem lesz digisport!Azt mondja,lesz@rj@:D
További ajánlott fórumok:
- Milyen Tv csatornát néztél utoljára?
- Világ-érjei, csermelyei, öblei, tengerei, óceánjai, folyamjai, patakjai, csatornái
- Mi a véleményed a TV csatornák műsoráról?
- T-HOME-osok! Fogható Nálatok az új M3 retro csatorna?
- UPC-sek. Nálatok is többször elmegy a kép? Kiírja, hogy nem elérhetö és csatorna kódolt.
- DIGI csatornafrissítés nálatok már megtörtént?