UPC-sek. Nálatok is többször elmegy a kép? Kiírja, hogy nem elérhetö és csatorna kódolt. (tudásbázis)
Mi a VIII.ban lakunk silver csomagunk van és chello gold, a upc tv internet telefon.de már a szerződött tv adásokbol legalább 5,: a tve,a görög, a travel, a zoon europa,a mezzo,meg még kitudja , amiket nagyon szerettem egyszerüen levették minden elözetes bejelentés nélkül, mikor érdeklödtem azt mondták ez már "digitális" lépjek át abba akkor nézhetem az ár külömbség 3000 ft/hó!
nem mindegy.arrol nem is beszélve,hogy ha a hüség idöd lejár az éppen aktuális akcióban nem vehetsz részt csak az újbelépők,nagyon utálom őket már,visszaélnek a monopol helyzetükkel otthagynám öket de a T.HOME MÉG ROSSZABB NÁLUK A NETHÁLÓRA "NEM FÉREK RÁ" telefon vonal meg ha fel sem emelted a kagylót,alapból 3600, a digi tv lenne jó de azoknak meg ezen a környéken csak tányéros van azon meg internet ugye nincs!
Nálatok volt már olyan hogy az UPC átrakott egy másik csomagba ugyanannyi pénzért?
Nekünk eddig UPC extrém net-ünk volt hatezervalamennyiért havonta(ez nagyon jó volt) mostanában lassú a net,vagy be se jön... most néztem a számlát át raktak silver csomagba ugyanannyiért:(
Ezt megtehetik?
Nem értem miért,a számlát mindig feledjuk,és nem kértünk másik csomagot:(
Nálunk is sokszór elöfordul, és akadozik is.
Azt mondták időjárásra reagál. Ezt nem hiszem, mert tiszta csendes időben is előfordul.
Nagyon sok jó csatorna is hiányzik náluk.
Lejár a szerződés és váltani fogok.
Nálunk is sokszor van,hogy elmegy a kép és kiirja
nincs jelerősség.
A Paprika tv nálatok bejön?-mert nálunk más jön helyette pedig eddig volt!
Nálunk is elég sok probléma van velük.A tv adással is és az internet szolgáltatással is.
Valószínű,hogy helyi telepítési gondok vannak?
mind elmegy?
vagy csak egy?
nálunk minden jó,nincs probléma.szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot
További ajánlott fórumok:
- Milyen Tv csatornát néztél utoljára?
- Világ-érjei, csermelyei, öblei, tengerei, óceánjai, folyamjai, patakjai, csatornái
- Mi a véleményed a TV csatornák műsoráról?
- Hetente többször veszel új ruhát, mert jobban érzed magad tőle itt a helyed!
- A férfiak lépnek többször félre vagy a nők?
- UPC Direct probléma - E16-4 A szolgáltatás jelenleg kódolt - ezt írja ki és kb. a fél csatorna nem elérhető. Mi lehet a baj?