T-HOME-osok! Fogható Nálatok az új M3 retro csatorna? (tudásbázis)
Én naponta nézem, de még nincs sehol. Megszűnt csatorna sem tűnt fel.
Ráadásul nálunk nem az IPTV jön be, hanem csak a "tányéros". Vannak kisebb eltérések a csatornakiosztásokban.
Háromszor hívtam fel ezügyben a T-Home ingyenes kp számát, részben mert idős ismerőseim kérték,h nézzek utána, mert nagyon várták. Első alkalom, dec, 19. Igen, indul, újra kell futtatni a programozást és így meg lehet találni. Rákérdeztem, biztos benne h ebben az országrészben ebben a városban is és a rendes, mindenki által fogható kábel tv-n? Igen. Dec. 20- bementem a helyi T-Home üzletbe, ahol előző héten még azt mondták, semmi felvilágosítást nem kaptak. Dec. 20-án azt mondták, igen, fogható, este 6-kor indul, és a nemrégiben kivett Viva vagy vmelyik Viasat csatorna helyén (nem tudták pontosan) Körtelefon az idős ismerősöknek. Eredmény: semmi. Dec. 21- telefon a kp-ba ismét. Természetesen más vette fel a telefont. Válasz: igen, tegnap este óta fogható az X MHz hullámhosszon, azt keressük meg. Eredmény: semmi. Felhívtam a TV szerelőt, h ő tapasztalt-e vmit, mondja, sehol nem tudják még fogni. Harmadik alkalom a kp-ba, harmadik ügyintéző: január 6-étől lesz mindenütt fogható a kábeltv-n, de meg kell keresni, az IPTV-n pedig a januári csomagban már benne van, nem kell külön keresni.
Innentől kezdve fogalmam sincs kinek lehet hinni és mikortól lesz. Viszont fogható a Mindig TV-n, simán bejön, és tegnap az Üvegcipő volt Domján Edittel amit nagyon-nagyon szerettem, de mivel mi nem tudtuk fogni...... Csak azt nem értem, h legalább a központ miért nem tudja pontosan? Az már nyilván túl nagy, megvalósíthatatlan igény lenne a szolgáltatást igénybevevők részéről, ha elvárnánk, h az illetékesek a vidéki irodákat is pontosan tájékoztassák :-((
Még sehol semmi. Épp az előbb néztem.
Ilyenkor be szokott ugrani egy frissítés, de még az sem...
Én is várom.
Nekem benne lesz, azt már megnéztem, a csomagomban, "téhomos" vagyok.
akkor rosszul tudtam, hogy délben indul, köszönöm!
(bár egy monoszkóppal megnyugtathatnának, hogy készülődik valami :)
Állítólag a 16-os csatornán be kéne jönnie simán, de nálunk semmi.
Tud valaki segíteni? Kell valamit állítani a set top boxon?
(amikor az RTL2 és a Super TV2 indult, semmit sem kellett csinálni, egyszerűen megjelentek)
További ajánlott fórumok:
- Milyen Tv csatornát néztél utoljára?
- Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel
- Hová tűnt a TéVé6 csatorna?Nálatok van?(Digi-sek!)
- UPC-sek. Nálatok is többször elmegy a kép? Kiírja, hogy nem elérhetö és csatorna kódolt.
- Tudja valaki, hogy t-home-os telefont lehet-e korlátozni? Kimenő hívásokat.
- A kábel tv-n miért nem foghatók a digitális csatornák arra alkalmas tv vevővel?