Hová tűnik egy szemüveg a lakásban? (tudásbázis)
Nincs a seprű? Kapuban? Nem beszélgettél valakivel?
Garázsban? Fűben eldőlve? :)))
Nem lehet valami boszorkány elvitte??
:D. Tudom neked nem vicces annyira..
Én a fülbevalókat szoktam, de csak egyet elhagyni, és otthon.
Kettő meglett költözéskor, de a többi..sehol.
A férjuram keresi, ránézek ott van a homlokára tolva. Kap egy puszit és helyre tolom a szemcsijét.
Ez a könnyebb eset, de volt mikor sehol nem találtuk elnyelte a föld.
Én szemüvegemmel vagyok úgy,hogy leteszem,világos a kerete igy nehezen találom meg,de mindig megkeresem,mert egyszer ráültem és vége lett,azóta megkeresem!
A szemöldökcsipeszt.mindig egy pohár szélére akasztom,amelyik a fürdöszobában van mindig,ott megtalálom.
Én aszemüvegemmel vagyok úgy,hogy leteszem,világos a kerete igy nehezen találom meg,de mindig megkeresem,mert egyszer ráültem és vége lett,azóta megkeresem!
A szemöldökcsipeszt.mindig egy pohár szélére akasztom,amelyik a fürdöszobában van mindig,ott megtalálom.
* hálószobák az
* "zenélek"
Én a kedvenc tollamat kerestem bőszen,mire párom megkérdezte,mit keresel? Mondom,hogy mit...erre azt mondja,nem azt keresed,ami a kezedben van? Deeee!
Párom a szemüvegét kereste...nem találtuk! Este lefekvéskor az éjjeliszekrényem előtt a földön találtam meg...a hálószobákmaz emeleten vannak,nem szokta felvinni.Egyszer a homlokára feltolva "találtam meg"!☺
Viszont az MP3 lejátszómat már egy éve keresem égen-földön...lehet,már anyósom kertjében van beszántva...kapálás közben "znélek",de azért még keresem itthon...
tök jó ez a fórum, nem tudom miért ilyen ritkán ír bárki is:)
a szemöldökcsipeszem keresem, tud valaki tanácsot adni?:)
Nálam egy üvegmosó kefe évekkel ezelőtt :D
A késekről már említést sem érdemes tenni, időnként pótolom a készletet.
Mobilt fel szoktuk hívni.
Egyszerre nem szoktuk keresni őket. Vagy én, vagy a férjem leteszi, rákerül valami. És nincs. Ilyenkor hívjuk.
További ajánlott fórumok:
- Nálatok hány fok van a lakásban?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Macska a lakásban
- Hova érdemes szemvizsgálatra menni szemüveghez, ha a helyi orvos sokáig nem rendel?
- Hova forduljak ha egy optikai üzlet miatt két évig rossz szemüveget hordtam es megromlott a látásom?
- Ha 2 rekordot értem el a hoxakasztófán és ki is írja a 2-őt, egy idő után hova tűnik az egyik?